11-11-09

herstel

jawel, zit nog altijd in mijn herstelperiode sedert de marathon.

de pijn in de lies tijdens de marathon blijkt toch erger te zijn dan verwacht. helemaal geen stijfheid, maar eerder een overbelasting van het bovenbeen. de vele trainingen hebben hun tol geeisd. kine joeri vertelde me dat ik blij mocht zijn dat ik kon doorlopen, het kon ook een scheurtje geworden zijn. dus nu kalmkes aan loslopen, stef moet me zowat elke dag intomen, maar vanaf 1 december begin ik er weer aan, hopelijk is alle leed dan vergeten. intussen bezighouden met fietsen en aquajogging, de fitness is ook weer begonnen deze week.

intussen een uitnodiging gekregen voor de verkiezing van beste west-vlaamse atlete, maar met enkel zilver op het bk berglopen zal ik zeker niet verkozen worden. ben wel blij tussen de denomineerden te staan, de sponsors kunnen weer trots zijn op hun pupil.

kan dus zeker meer dan tevreden terugkijken op het voorbije jaar, het voorjaar doorspekt van halve marathons met vele goede loopsters, dan enkele kortere loopkes gedaan met als apotheose de marathon. wil direct tekenen voor volgend jaar, maar ja, was het maar zo simpel.

groetjes, patje x

18:33 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

12-10-09

2° marathon in eindhoven

 eindelijk was het weer zo ver, de laatste maanden werd er hier ten volle toegeleefd naar die ene dag waarop het moest gebeuren. zoals eerder vermeld waren de zenuwen opnieuw van de partij, maar toen we zaterdagmorgen vertrokken richting erpe-mere naar kathleen en guy, was het al veel beter. van daaruit samen in de auto naar eindhoven, waar er een kamer van de organisatie was voorzien in de holiday-inn. eens geinstalleerd, de beentjes gaan losgooien voor een halfuurke, en twas leuk, geen regen, maar wel wind.

na de douche nog wat zitten babbelen met francis van steenbrugge, zijn coach filip steelandt en steven dobbelaere. intussen was peter van velden aangekomen met de borstnummers. stef graptte in de auto dat het mooi zou zijn indien de naam erop zou staan. was het wel niet zo zeker. echt opgetogen trokken we met ons vieren stad in, wat slenteren in de winkelstraten, mijn jaarlijks kaarsje gaan branden in de kathedraal, nog een koffieke gaan drinken, de mooie dingen des levens dus.

om halfzes werden we verwacht in het sofitel voor de technische bespreking. daar niet veel nieuwigheden, wel dat onze drank van de subtoppers apart zou staan aan de linkerkant, en aangezien kathleen en ik de traagste eindtijd hadden staan, waren we zeker dat haas willy onze drank zou vinden, wat ook gebeurde. dan tijd om te gaan smullen op de pasta-party, was weer heel leuk, zaten met ange dammen en vriendin, en nico serroen en vrouwtje elodie aan tafel. zijn niet te lang blijven plakken, de flesjes moesten nog gemaakt worden en ingegeven, en de benen mochten ook nog wel wat rusten. 's nachts kon ik lekker slapen, natuurlijk wel soms wakker geworden, maar had een goeie nachtrust. stef niet, we sliepen langs de straatkant aan een druk kruispunt, en hoorde telkens de wagens optrekken. het ontbijt was ook dik in orde, alle west-vlamingen zaten dicht bijeen, tging er soms luid aan toe, was echt wel leuk. nadien nog wat gaan liggen op bed. omstreeks 10 uur uitgechekt, een half uur voor de start met de bende naar de start getrokken. nog geprobeerd anita te vinden, maar niet meer gezien. ook martin zag ik niet staan. 5 minuten voor de start de overtollige kledij afgedaan, nog wat gedronken, een laatste zoentje gegeven aan het ventje, kathleen nog eens geknuffeld en succes gewenst, en natuurlijk mijn kruistekens gemaakt. was er weer klaar voor, en zou er een lap op geven, dat was zeker. 1 minuut voor de start deden ze de hekkens open voor de atleten in de andere vakken, en willy stond al direct naast mij, dus daarin moest ik me ook geen zorgen maken.

stipt om 11 uur waren we weg, direct op onze plaats bij de haas van de organisatie, en willy in mijn zog. ook kathleen was mee, dus ideaal. de kilometers vlogen voorbij, en na 10 km hadden we iets meer dan 42 minuten, zaten toen iets voor het schema van 2.59. de haas bleef maar iets versnellen, tot willy hem vertelde van zich aan het schema te houden. zodoende kwamen we halfweg door in 1.28.50, nog altijd ideaal en 40 sec vlugger dan vorig jaar. intussen was willy ook het tempo gaan aangeven, zodat er niet versneld kon worden. aan 30 kilometer begon vorig jaar het verval, maar nu zat ik nog fris, ook zo 5 kilometer verder. daar zag ik stef voor de derde maal, en gaf me door dat het nog kon. kon mooi knikken van ja, wist toen al dat ik binnen ging komen onder de 3 uur. op wolkjes ging ik verder. aan 38 km begon kathleen te lossen, riep haar van te blijven volgen, maar ze was eraf. het tempo ging de laatste 2 km nog boven de 15 per uur, zodat ik een tijd had van 2.58.43, een minuut sneller dan mijn debuut. al lachend kwam ik over de streep, met mijn vuist in de lucht, ze zullen daar gekeken hebben, maar trek me er niks van aan, ben supercontent met mijn tijd, had nog over, kon gemakkelijk nog enkele kilometers verder op dit tempo, maar willy had me ingetoomd. kathleen is een bijterke, ze verloor slechts 18 sec, haar besttijd is nu 2.59.01

opnieuw vele keren mijn naam gehoord, bedankt voor de steun, ook al herkende ik niet iedereen langs de kant. ook via internet werd ik gevolgd, de sms-kes kwamen al binnen zodra ik aangekomen was. zal niet veel namen noemen, vrees dat ik de helft niet zou vernoemen. toch enkele meegeven, conny en ronny voor de drank door te geven, daisy en guy natuurlijk, kristien en matthias, het bendenke van beveren-leie (mayko, wendy, sandra, yves en vrouw), hilde en carla vanhessche en bart, charlotte vandewalle, rita delodder en company, schone broer bart en de webbloglopers, ...

vele bekenden ook aan de start, zus anita maakte haar debuut met 3.25, tom hoornaert in 3.15, haaske martin 2.51, ann parmentier liep 2.50, veerle d'haese 2.48, stijn fincioen 2.24, dieter brouckaert 2.27, francis van steenbrugge 2.26, nico serroen 2.32, frederik colpaert 2.37, steven dobbelaere 2.40. aan allen een dikke proficiat, ook al was niet iedereen tevreden over het resultaat.

zelf dus apetrots, van de 20 genodigden en de traagste opgegeven eindtijd, uiteindelijk tiende algemeen geworden en achtste benelux. we zaten wel met 4 in een minuut, maar was zeker dat ik nog ging kunnen versnellen, sprinten kan je het niet noemen na 42 kilometer. de organisator van de sub-top kwam terug vragen hoe het was geweest, altijd leuk te zien dat ze echt geinteresseerd zijn. na het lekker bad op de kamer van martin nog naar de bar geweest waar de mannen al zaten te vieren, onze haas zat daar ook, hebben hem getrakteerd met leffe, hij kijkt al uit naar volgend jaar zei hij. eens terug in erpe-mere, nog een glaasje champagne gedronken op het succes. dan naar ardooie, voor de afsluit van het avontuur. samen met patrik en greta, martin en daisy, willy en tania, kristof huyghe, kristien en tom lekker getafeld en nog wat naverteld.

moe en tevreden huiswaarts gegaan. na een lekkere nacht ben ik al redelijk hersteld, enkel mijn linkerbovenbeen doet ambetant, iets dat ik al voelde na 5 kilometer. gelukkig is het niet verergerd, anders kon ik een mooie tijd vergeten.

rest me nog 2 mensen te bedanken, trainer willy voor het schema het ganse jaar door, de begeleiding en steun, voor, tijdens en na de marathon. en kathleen, voor de trainingen in aalst die zeker hun vruchten hebben afgeworpen, de tips, het plezier, de steun.

zal nu rusten en genieten van de prestatie, beykes, patje xxx

 

DSCN4479

DSCN4484

DSCN4485

DSCN4499

DSCN4501

DSCN4507

DSCN4509

13:44 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (21) |  Facebook |

08-10-09

laatste test doorstaan

hoi,

de trainingen zijn gepasseerd, nu enkel nog op zaterdag een kleine losloopsessie in eindhoven, om op zondag dan hopelijk een knalprestatie neer te zetten. jammer genoeg geven ze nogal slecht weer uit, regen en wind, maar laat me niet doen, zal wel kunnen schuilen in de grote groep de eerste 2 uur, dan zien we wel waar we uitkomen.

de laatste week was slechts loslopen. enkel dinsdag nog een interval afgewerkt. moest 5 x 1000, en dit tussen 3.40 - 3.45 , en nog alleen ook.maar het liep perfect, had ze allemaal in 3.37 of 3.39, en dit zonder af te zien of echt diep te moeten gaan.

zit natuurlijk al uit te kijken naar het weekend, op zaterdag keuvelen tegen de talrijke vlaamse delegatie, ook de pastaparty is een belevenis op zich, maar zondag is het d-day. weet nog dat ik vorig jaar de hele week nerveus rondliep, dit jaar ook hoor, maar de zondagmorgen was alles rustig, dus hopelijk nu ook. het plan is idem als vorig jaar, meegaan met de groep van 3 uur, doorkomen halfweg net beneden de 1 uur 30, om dan vol te houden tot 35 kilometer, moet daar tegen de 2 uur 28 zitten, om dan hopelijk opnieuw onder de magische grens te belanden. ook nu staat trainer willy aan mijn zij, hij zal uitkijken naar mijn drank onderweg, en als de haas wegvalt, overnemen. mijn ander konijntje martin loopt deze keer zijn eigen wedstrijd. hij had graag eens vol door gegaan, en gun het hem zeker. ben razend benieuwd waar hij zal uitkomen, en hoop voor hem dat zijn droom uitkomt. hij heeft me wel beloofd de volgende keer terug aan mijn zijde te staan.

dus je ziet, de hele entourage staat weer op scherp, stef heeft al het hele strijdplan met tussentijden en drankposten op papier staan, dus daar ook geen enkel probleem. maatje kathleen steenhaut staat ook weer paraat na vele maanden blessureleed. tijdens onze duurlopen gaf ze een sterke indruk, tzou fantastisch zijn samen aan te komen, helaas is een marathon nooit zoals je wilt, heb ik van horen zeggen, maar weet dat de voorbereidingen van ons tweetjes ideaal was.

ook zus anita staat zondag klaar voor haar debuutmarathon. door haar lange blessure kon ze zich wel niet naar behoren voorbereiden, dus loopt ze niet echt voor een tijd, maar wel voor de ambiance en eens te weten wat een marathon is. zo kan ze de volgende keer al bijsturen waar nodig, om dan hopelijk een scherpe tijd te kunnen lopen.

alvast bedankt voor de talloze mailtjes en sms'kes die ik reeds deze week kreeg, zal proberen zondagavondlaat vlug iets te posten, anders kan je eens kijken op de site van de marathon.

dus duimen hé, zondag om 11 uur staan we klaar.

patje x

21:07 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

26-09-09

ekiden te brussel

 een vaste waarde op de kalender opnieuw, de aflossingsmarathon in brussel. een schitterend kader, start en aankomst in het koning boudewijn stadion, en een trip door het park van laken. wel zware kost, per ronde 3 serieuze hellingen, en voor mij dus 2 keer, had de 10 kilometer voor de boeg.

bij het opwarmen hele zware benen, en de temperatuur zat op de middag al vooraan de 20 graden, zag echt wel af, en dacht bij mezelf, wat gaat dat hier geven. vorig jaar hier met mijn ventje gelopen, we hadden 41.11, een meer dan behoorlijke tijd.

de start zelf werd genomen door sofie gallein samen met papa dirk. een ongewone wedstrijd voor haar, nog nooit op de weg gelopen. dat was al duidelijk toen ze vroeg wat ze met die chip moest doen. maar ze trok meer dan haar plan, zag wel verschrikkelijk af de laatste klim, maar iedereen zit er daar al door. ze gaf me het lint door als tweede algemeen en eerste club. voor ons zat het team van nike, onaantastbaar, en kort achter ons leuven, het team dat altijd wint bij de clubs op de ekiden. van zodra we weg waren, trainer willy liep met me mee, zat het tempo goed, en de benen waren ook plots in vorm. kon mooi tempo houden, we kwamen door na 20 minuten. de tweede ronde werd tuurlijk zwaarder, maar we verzwakten niet. zo kwam ik aan na 40.11, en had een mooie wedstrijd erop zitten. anita en ronny namen van ons over met 2min. voorsprong op leuven, maar we wisten toen al dat het niet genoeg zou zijn. beiden liepen ook een constante 5 km. toen kwam veerle samen met martin aan de beurt. hoewel ze twee weken terug nog het bk marathon won, liep ze een sterke 10 km, ze zag af als de beesten, maar haar tijd mag zeker gezien worden. toen was het moment voor louise en mijn keppe, ook louise heeft geen ervaring op zo'n wedstrijd, maar mijn ventje heeft haar perfect op sleeptouw genomen. intussen was leuven met hun toppers begonnen, en ons ingehaald. we konden enkel nog de schade beperken, wat slotlopers saskia en kristof voortreffelijk deden. zo kwamen we dus als derde damesteam en tweede club aan de finish. opnieuw podium dus, altijd mooi meegenomen op zo'n wedstrijd. algemeen zitten we rond de 40° plaats op 620 teams.

eerst en vooral de teammaten en hazen bedanken, was weer een mooie dag voor avr. een kleine club die op een grote wedstrijd podium haalt, gebeurt niet veel, al zeg ik het zelf. ook enkele bekenden gezien die meededen met hun club of werk. audrey goesaert, sandra cauwels en naamgenoot anje, gert luyckx, marijke willekens, catherine lallemand, luc van asbroeck, geert godderis, aman gemeda, en nog wel enkele die ik me nu niet meteen herrinner.

nu dus nog twee weken voor het moment van de waarheid. de laatste test was positief, het vertrouwen staat op 100 procent. zie al uit naar de hele entourage, het vertroeteld worden door de organisatie, de pastaparty, maar vooral naar 11 uur op de zondag. zal alles gevan wat mijn lichaam die dag aankan.

greetz, patje x

 

 

DSCN4407

DSCN4414

DSCN4419

DSCN4440

DSCN4461

DSCN4471

21:16 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

22-09-09

weekendje limburg en fruitloop sint-truiden

 hoikes,

naar aanleiding van stef zijn verjaardag vertrokken we vrijdagmiddag naar borgloon, waar we een studio hadden besproken bij kennissen. alles erop en eraan, een mooi terraske, zwembad, lekker bed, keukentje. vrijdag eerst nog in sint-truiden gaan wandelen, om dan op zaterdag naar hasselt te gaan shoppen. is echt onze favoriete stad geworden, mooie winkels en als je een beetje zoekt toffe eetgelegenheden in een rustige sfeer. dan nog eens vlug naar genk geweest, om ons shoppen af te sluiten. gingen daar 's avonds eten bij een italiaan waar we altijd gaan, maar ze waren in verlof, dus naar borgloon een nieuwe zaak geprobeerd, en ja, twas er ook lekker, of lag dat aan het gezelschap?  het was er heerlijk toeven in borgloon, ben zeker dat we er nog naar toe trekken.

maar het weekendje stond ook in het teken van de halve marathon in sint-truiden. het was er vorig jaar bk, werd er toen vijfde algemeen, en liep er mijn limiet voor eindhoven. dus dit jaar was het een goede test waar ik stond tegenover vorig jaar. deze wedstrijd telt voor het fwc, dus veel concurrentie aan de start. met veerle d'haese en ria thienpont twee toppers, daarnaast vriendin kathleen steenhaut, nathalie declercq en nina lauwaert. het ging er dus stuiven, dat stond vast. haas martin had samen met vrouwke daisy de trein genomen, hij zou hazen tot ongeveer 15 km, en dan doorgaan.

de start was 500 meter op piste, en dan was veerle reeds vertrokken. ik kwam bij ria, de rest startte trager. ons tempo lag net boven de 15 per uur, en twas er warm, de stukken met wind deed je happen naar lucht. na zo'n 8 km kwamen we bij veerle, die dreigde alleen te vallen. zo kwamen we door halfweg, en hoopte de derde plaats te kunnen lopen. maar een kilometer verder was veerle er plots af, ze ademde zwaar, en zag duidelijk af. bij km 14 was het teveel voor ria, ook zij lostte en verloor redelijk snel meters op me. toen zei martin dat hij bij me zou blijven om de eerste plaats te kunnen behouden. zag wel redelijk af door de warmte, maar kon standhouden en samen met martin de handen in de lucht steken. een hele opsteker vindt ik zelf, de tijd was 1.24.32, zo'n 2 minuten trager dan vorig jaar, maar een wedstrijd winnen van het fwc, dat gebeurde me nog nooit. een dikke minuut later kwam er een nog grotere verrassing, kathleen had heel goed ingedeeld, en de rest ingehaald en achtergelaten. knappe tweede plaats dus, we knuffelden elkaar bijna kapot, zo content waren we. ria werd nog derde, nathalie vierde en veerle vijfde. en toen nog een verrassing, dopingcontrole. zijn dan maar in de drank gevlogen, water welteverstaan hé. duurde zo'n anderhalf uur eer ik kon gaan. dan nog wat losgelopen, om terug huiswaarts te keren. nog iets gaan eten met martin en daisy, twas dus weer laat toen we thuiskwamen.

nu zaterdag staat de ekiden op het programma, met de club altijd het podium gehaald, dus dit jaar opnieuw proberen. de ploeg bestaat uit sofie gallein, dan ikke, zus anita, veerle vdkerckhove, louise wastyn en saskia vens. dus opnieuw de 10 voor me. zal zien welke tijd ik kan lopen, tis de laatste test, dus nog eens alles geven. de week erna een laatste relatief lange duurloop, zo'n 2 uur, en dan showtime. zie het volledig zitten, gezond blijven en dan zien we wel.

beykes, patje x 

 

DSCN4350DSCN4351

Sint-Truiden011

Sint-Truiden013

DSCN4368

DSCN4379

DSCN4385

DSCN4389

21:49 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

06-09-09

30 km van izegem

halokes,

blijkbaar al een tijdje geleden dat ik hier passeerde, van het bk berglopen. intussen is er al veel gebeurd, zowel qua onderzoeken als kilometers vreten.

ben na het bk naar roeselare getrokken om enkele onderzoeken te laten gebeuren. alles passeerde, ct-scan, mr, echo. en ook telkens enkele dagen wachten voor het resultaat, dan doorverwezen worden, het liedje dat de meesten wel kennen. gelukkig kwamen ze tot de vaststelling dat het geen hernia of stressfractuur is, wel dat mijn bekken en heup tegen elkaar wrijft, waardoor de zitknobbel ontsteekt, om daarna de hamstrings vast te zetten. een hele rimram dus. de dokters verstonden mijn honger naar de marathon, en laten me trainen tot eindhoven. wel moest ik beloven 4 weken te rusten erna, maar heb zelf beslist om tot 1 december slechts tweemaal per week een halfuurke te joggen. ook het zwembad van izegem zal ik weer platlopen, zie hun gezichten al als ze me zien afkomen, " gekwetst zeker? "

het lopen zelf verloopt heel vlot, zelfs vlotter dan vorig jaar. kan alles prima verwerken, zowel de lange afstanden als de interval. de week na het bk met stef naar de gavers getrokken voor 30 km, de week erna met veerle, willy, martin, tom en gino langs de vaart tot in ooigem en terug, goed voor 37 km in 3 uur 4 min, en vorige week bij willy snelle duurlopen van tweemaal 8 km, opnieuw met willy, veerle, martin en tom. intussen is gino gestopt met de marathontraining, hij kon het niet meer opbrengen om de vele trainingen te combineren met zijn gezinsleven. denk dat hij op 11 oktober om 11 uur wel bij ons zal zijn in gedachten. intussen de lange en korte intervallen volledig op tempo kunnen afwerken, soms alleen, maar stef zegt dat het me enkel maar sterker maakt. gelukkig was het donderdag met de club, want met die wind was het bijna niet te doen. toch deden tom en ik onze 20x400m rond de 1.27

gisteren dan de training bij ivac, eerst 22 km aan 12 per uur, daarna nog 8 km aan eigen tempo. de vorige 3 deelnames was ik telkens winnares, maar dit jaar verscheen ann parmentier ook aan de start. zij is geweldig goed bezig, staat eerste in het fwc, en loopt nu weeral onder de 1.20 op de halve marathon. tijdens de 22 km vroeg ann wat ik van plan was, en zei aan marathontempo verder te lopen. ze zou bij mij blijven, want wilde ook niet diepgaan. eens het startschot geklonken, werd er de pees hevig opgelegd. we zaten over de 15 per uur, toen kwam martin aan kop, en keek eens naar me. kzei dat het veel te rap was, en vertraagde. martin liep door, en zo bleven we met een tien man in een groepje zitten. toen hadden we met wind, en zette ann zich vanvoor. voelde toen al dat het rapper ging, en eens gedraaid langs de vaart, tegen wind, moest ik lossen. ben dan samen met gert luyckx doorgelopen, en kwam zo als tweede aan met een gemiddelde van 14,1. voelde me de ganse namiddag goed, had nergens last, en de benen vanmorgen voelden opnieuw goed aan tijdens het loslopen.

volgende week zaterdag trek ik naar erpe-mere om samen met kathleen steenhaut een tempoloop te doen, en zondag gaan supporteren tijdens de marathon iff. mijn eerste wedstrijd is sint-truiden, een halve marathon. zitten in borgloon op weekend, tis stef zijn verjaardag, en kunnen gaan shoppen naar genk en hasselt, zie er al naar uit. de week erna is het ekiden in brussel, de ploeg is nog niet compleet, maar kzal er wel de 10 moeten lopen, hopelijk opnieuw met stef aan mijn zij, twas leuk vorig jaar zo samen te lopen.

aan alle marathonlopers voor het iff, of de leiemarathon, veel succes, we zullen voor jullie supporteren.

beykes, patje x

DSCN4309

 

DSCN4311

DSCN4329

DSCN4344

15:07 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

09-08-09

bk berglopen in malmedy

met flink wat zenuwen naar het verre malmedy getrokken voor de bergloop. deze had ik 4 jaar terug voor de lol gelopen terwijl we daar op weekend waren, en werd warempel belgisch kampioene. nu was er tijdens de stage iets gerichter getraind ervoor, maar de heuvels van vittel zijn niet te vergelijken met deze van vandaag. ook de vele kilometers zaten nog in de benen, maar dat kon misschien wel beteren.

de rit zat er na 260 km op, dan nog wat wachten op teamgenoten jo van dorpe en elie hoet met zoon robin. ook ventje stef was benieuwd naar deze wedstrijd, maar door knieproblemen zou hij maar 1 toertje lopen ipv twee.

de start zelf was redelijk vlug, zeker als je weet wat er nog komt, maar na 500 meter wil iedereen voor de anderen de eerste helling opgaan. zo kwam ik als vierde het bos in, en na een slipper en duwtje van het ventje kwam ik boven als derde. toen direct de volgende helling, maar door niet de juiste schoenen te hebben, begon ik te vertragen. bij de zware stroken werd er zelfs gewandeld, maar alle vrouwen deden dit, zodat de positie's bleven. maar stilletjesaan kwamen er andere dames bij en over me, zodat ik eindigde als zesde algemeen. wist niet hoeveelste seniore, maar na wat rondvragen aan de dames zelf kwam ik op een derde plaats bij de seniores, dus een podiumplaats, die me zeer tevreden stelde. stef kwam een klein minuutje later na me aan. hij had dus gestopt, maar had geen pijn aan de knie, dus ook zijn trip was geslaagd.

elie hoet werd opnieuw belgisch kampioen bij de plus 45, en jo tweede in dezelfde reeks. robin stond ook op het podium, hij behaalde brons.

het loslopen werd een tetterloop met marijke willekens, die tweede algemeen en goud won in haar reeks. was een leuke kennismaking, zeker voor herhaling vatbaar. bij het wachten op de podia kwam organisator ivan degrieck me feliciteren met mijn goud. ikke zei "heu?" bleek dat die twee andere voor me dit jaar 35 worden, en ze in een andere reeks zaten. werd dus bovenop het podium geplaatst, maar toen kwam de aap uit de mouw. de ene had haar licentienummer niet opgeschreven, zodat niemand wist dat ze was aangesloten. de andere reclameerde ook, maar werd toch bij de andere reeks ingedeeld. zo kwam ik dus uiteindelijk uit op zilver, nog steeds content hoor. moest nu blijken dat ik toch derde moest zijn, zou ik zeker niet protesteren, want eigenlijk mag ik slechts brons krijgen. we zien wel.

deze maand geen wedstrijden meer, enkel vele kilometers malen staat er op het programma. willy zal eens kijken om in september enkele wedstrijden te lopen. zal wel eens een blogje posten met de trainingsarbeid.

beykes, patje x

 

DSCN4264

DSCN4261

21:19 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |