06-10-11

aftellen naar d-day !

de laatste loodjes wegen het zwaarst, maar dat is dan toch deze week niet. naast wat loslopen, een laatste interval op dinsdag en rusten staat er niet veel op het loopprogramma. alle energie opsparen tot zondag 10 uur is de bedoeling.

grote veranderingen in het voedselpatroon zijn hier niet aan de orde. net als voorgaande jaren word enkel de volkoren producten aan de kant gezet, de rest blijft hetzelfde. mijn mening is dat grote aanpassingen van uw voedselpatroon de laatste week meer kwaad dan goed doet aan de darmen. en als je het ganse jaar gezond eet, zoals de meeste lopers, moet er niet veel veranderd worden.

alles zit snor in de bovenkamer, natuurlijk zullen er weer veel zenuwen zijn op zaterdag, hopelijk zijn ze dan verdwenen tegen zondagmorgen. de kilometers mogen geen probleem zijn, evenals het tempo, maar ja, het blijft een marathon, dus kan er veel mislopen. zoals begin deze week een lichte keelontsteking. dus vlug langs de dokter geweest. de rest blijft hetzelfde, langs erpe-mere om dan mee te rijden met kathleen en guy, wat loslopen bij aankomst, iets eten, de loopbeurs bezoeken, zeker mijn kaarsje niet vergeten te aansteken, de technische vergadering en natuurlijk de pasta-party.

dus zondagmorgen 10 uur staat er ééntje geconcentreerd aan de start, om hopelijk 3 uur later, of ietsje rapper, tevreden door de finish te lopen. mijn pr van vorig jaar zal niet aangevallen worden, de halve marathons die ik liep waren niet goed genoeg om het te proberen. dus liever op safe dan de man met de hamer te ontmoeten. volgend jaar heb ik dan hopelijk opnieuw de mogelijkheid om een aanval te plaatsen op mijn besttijd.

tot maandag voor mijn verslag, patje x

 

21:37 Gepost door patje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Beste Patje;
Ik wens je héél veel succes komende zondag in Eindhoven! Ik zal voor je duimen!

mvg. Danny Vandewaetere

Gepost door: Danny Vandewaetere | 07-10-11

... dat zal wel loslopen. Na de pees deze week ook een keelontsteking gehad ... een einde van de voorbereiding met haken en ogen dus ... maar we gaan er voor! Veel succes zondag

Carlos

Gepost door: Carlos Deprez | 07-10-11

Veel succes in Eindhoven en maak er het beste van.

Gepost door: anita | 08-10-11

De commentaren zijn gesloten.