28-07-11

bosmolensloop izegem

naar goeie gewoonte naar izegem voor deze kermiswedstrijd. is er altijd leuk lopen, op amper 6 km van thuis, dus vele supporters en loopvrienden om me aan te moedigen. de knie houd nog altijd stand bij het lopen, maar als ik eens mijn voet misplaats of wat verdraai, voel ik nog altijd pijn. gelukkig zijn er nog geen crossen, want hoe ik dat zal verteren weet ik nog niet. gelukkig zijn de piste en stratenlopen niet belastend voor mijn knie, dus kunnen we voluit trainen.

aan de start isabel vermeulen en lies deruddere. lies had op woensdag al oostende gelopen, en op donderdag bekegem, dus was wat vermoeid. isabel is ook in goede conditie, dus mocht ik niet laten begaan. eens gestart me in een groepje gezet aan 4' per km, en lies zat in mijn spoor. bijna halfweg en onze groep was al goed uitgedund, moet ik wat versneld hebben of lies wat vertraagd, maar had een gaatje. dus het tempo vasthouden moest volstaan. op 500 meter van de finish kwam lies terug dichterbij, maar een kleine versnelling was al voldoende om zeker te zijn van winst. de 10 km liep ik in 39.33, als de afstand klopt een heel mooie tijd, vooral omdat ik nooit in het rood zat en heel gemakkelijk liep.

intussen zitten we in vittel voor onze jaarlijkse stage met avr. de bedoeling is om iets minder kilometers te trainen dan andere jaren, omdat de basis niet is zoals voorgaande jaren. de interval blijft hetzelfde, enkel de duurlopen zijn korter. heb toch nog 10 weken tot de marathon, dus die lange duurlopen komen nog wel. intussen bericht gekregen van eindhoven, het subtop-arrangement is opnieuw een feit, dus staat deze mooie marathon opnieuw op het programma. kan wel de laatste keer zijn, heb hier en daar al opgevangen dat ze meer toppers willen strikken om een aanval te doen op het wereldrecord, dus zal er geen plaats meer zijn voor ons subtoppers. maar elke kans die ik van hen nog krijg zal ik zeker grijpen, de organisatie is er perfect.

dus enkel goed nieuws de laatste dagen. nu nog mijn wedstrijdprogramma opstellen in samenspraak met willy, zodat we op 9 oktober opnieuw paraat staan in eindhoven.

beykes, patje x

DSCF1380.JPG

DSCF1381.JPG

DSCF1386.JPG

09:54 Gepost door patje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat met je overwinning in Izegem.Je marathontrainingen kan beginnen.Veel succes !!!

Gepost door: anita | 30-07-11

De commentaren zijn gesloten.