16-05-11

ondertussen

hoi,

normaal moest er hierboven enkele namen van wedstrijden staan, helaas kreeg ik enkele dagen voor pasen een klein werkongeval. bij het afstappen van een nieuwe machine die te hoog voor me is, moet ik mijn knie verdraaid hebben, kreeg direct een pijnscheut erin. nuja, verder werken hé, ben geen watje. eens thuis was hij redelijk gezwollen langs de binnenkant, ijs leggen zegt stef, en kijken hoe het morgen is. even dik was hij, maar ging toch trainen, want de kathocorrida de week erna stond op het programma. met pijn getraind, ook de dag erna. de zwelling bleef, alsook de pijn.

enkele lopers die mijn knie zagen dachten aan een scheurtje in de meniscus, dus een operatie. op dinsdag na pasen naar de dokter die me naar de rontgen zond, en daar was geen scheur, maar een ferm uitgerokken binnenste gewrichtsband te zien. geen operatie dus, maar wel enkele weken rust. eerlijk gezegd, mijn wereld stortte toch wel wat in, het ek 10 km en halve marathon op 13 en 15 mei stonden met felrood aangestipt. maar er zat niks anders op dan rusten, was 2 weken thuis van het werk, maar moest bewegen. gezien lopen geen optie was, dan maar de koersfiets genomen om samen met anita en bart op pad te gaan. eerlijk gezegd ook wel leuk, maar lopen geeft me meer voldoening. ook moet je meer tijd in het fietsen steken, iets dat ik niet heb tijdens de week.

intussen waren de laatste voorbereidingen aan de gang van onze eigen wedstrijd, dus heb daar wel meer kunnen doen dan vorige jaren. diezelfde dag was het ook bk 10000 in ninove, die ik ook ging meedoen. kan niet zeggen dat het goud voor me ging worden, emilie devick liep 37.25, een heel sterke tijd, maar zilver was zeker voor me weggelegd. net de uitslagen gezien van het ek, op de 10 km zat brons erin, maar het ging nipt worden. hoofddoel was de halve marathon, waar ik opnieuw zilver zou behalen. heb dus door een stom accidentje vele mooie uitslagen mislopen, maar dat is nu allemaal verleden tijd. moet vooruit kijken, en dat brengt vakantie met zich mee. zaterdag vertrekken we voor 2 weken naar de domenicaanse, eigenlijk bedoeld als een rustperiode, 2 weken niet lopen na alle kampioenschappen, maar het zal nu lichtjes elke dag wat sporten worden, zwemmen, aquagym, fitnessen, enz

wat de toekomst na de vakantie brengt is dus onzeker, zien wat de knie zegt. hopelijk is tegendan alle leed voorbij, en kan ik uitkijken naar enkele wedstrijden.

beykes, patje x 

21:02 Gepost door patje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hopelijk kan je er na de vakantie terug invliegen.
Je wedstrijden die je normaal ging lopen zijn jammergenoeg voorbij maar kijk nu vooral uit naar andere wedstrijden.
Je zus Anita.

Gepost door: anita | 19-05-11

Geniet van jullie vakantie !!
Er komen nog veel kansen Patje trek je daaraan op !!

Spoedig herstel

Gepost door: Conny en Ronny | 24-05-11

De commentaren zijn gesloten.