01-03-11

cross diksmuide

als laatste voorbereiding op het bk nu zondag in vilvoorde richting diksmuide getrokken. de wind was er erg aanwezig omdat het een open vlakte was tussen de voetbalvelden. en laat dit nu mijn grootste vijand zijn, die wind. het parcours zelf had zijn modder, heuvels en korte afdalingen met bochten erbij. niet direct mijn ding dus, maar gelukkig waren er ook mooie lange stroken rechtdoor. bij de masters hilde vanhessche, nathalie declercq en veerle vandekerkhove, als seniores eva dejonghe, griet dewaele, sanne arteel en elke bruwier, en bij de juliores sofie gallein en karen neyrinck. de benen voelden goed aan tijdens de opwarming, van de blessure geen last.

de eerste 400 meter was tegen de wind in, en met mijn trage start zat ik mooi uit de wind, maar hilde gliptte mee met sofie en eva, en ze waren vertrokken. halfweg de eerste ronde kwam ik op kop van een groepje met nathalie, sanne, griet en karen. we lagen zo'n 10 seconden achter. toen trok griet door, maar moest afhaken, het ging te snel. zo liep ik ook weg van de rest, maar kwam niet dichter bij de kop. dit bleef zo tot de laatste ronde, maar het beste was eraf bij mij. griet kwam nog bij hilde, maar moest de duimen leggen in de sprint. karen kwam in de laatste 100 meter nog op en over me, kon niet meer aanpikken.

dus voor de 5° maal tweede, moet een uniek record zijn, helaas. had op de overwinning gehoopt, maar met hilde aan de start maak ik geen kans, ze loopt echt sterk op het moment. zo is ze ook topfavoriete voor zondag, samen met sandy drouard en mieke de wilde. waar ik mezelf mag plaatsen is moeilijk te zeggen, ken nog de helft niet van de 17 ingeschreven masters. maar weet wel dat de conditie goed is, en het kopke staat ook fris voor de kampioenschappen. nu zondag het bk cross, zaterdag 12 maart bk indoor 1500 meter, woensdag 16 maart ek indoor 3000 meter, en zaterdag 19 maart ek cross. daarna gaat de riem er even af, wat aan de lange duurlopen werken, om dan in april aan de straatwedstrijden te beginnen.

dus zondag om 14.05 even aan me denken aub, tzal nodig zijn.

greetz, patje xxx

DSCN6360.JPG

DSCN6369.JPG

DSCN6371.JPG

DSCN6377.JPG

DSCN6381.JPG

DSCN6392.JPG

DSCF1004.JPG

22:00 Gepost door patje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Terug een knappe wedstrijd gelopen !!!
Voor Zondag zal dat geen probleem zijn.
Veel succes !!!!!!

Gepost door: anita | 02-03-11

De commentaren zijn gesloten.