17-01-11

cross ieper

deze wedstrijd stond al lang in de agenda genoteerd. zeker niet voor het parcours, teveel modder en te zware omloop voor me, maar wilde er mijn eerste mastercross lopen.

eens toegekomen langs alle kanten gefeliciteerd met mijn nieuwe status, ben in 1 week tijd van de oudste naar de jongste gepromoveerd haha. samen met het ventje het parcours afgestapt, er lag niet zoveel modder, maar de wind en het constant op en neer gaande parcours maakt er een hels karwei van. niet voor niets staat ieper dan ook gekend als zeer zware omloop. er waren 3 toertjes voor ons, goed voor 4500 meter.

aan de start hilde vanhessche en veerle vandekerckhove als voornaamste masters, dus podium zat er al meteen in. voor mijn doen redelijk vlot gestart, kon rond de 10° plaats de eerste bocht nemen. toen zat hilde al 10 meter voor me, en zag ze gaan. het is dan ook een wedstrijd voor haar, zo'n zware omloop. zag ze meter voor meter van me weglopen, de benen voelden wel goed, maar mijn adem brak niet, kon niet echt diep gaan. heb me dan maar gefocust op mijn tweede plaats, die ik zonder problemen kon houden. veerle werd mooi derde.

in dezelfde wedstrijd liep sofie gallein naar de algemene overwinning, en dit als juniore. louise wastyn, waar stef soms haasje mag voor spelen, werd 4° algemeen en 2° juniore, en saskia vens 4° seniore, dus net geen podium

DSCN6204.JPG

DSCN6209.JPG

DSCN6226.JPG

DSCN6236.JPG

DSCN6238.JPG

DSCN6242.JPG

voor haar. trainer willy kon dus terecht fier zijn over zijn dames.

nu een weekje doortrainen en geen wedstrijd voor me, de lange duurlopen beginnen in het schema te verschijnen, dus moet er daar ook tijd voor gemaakt worden.

salukes, patje

DSCN6199.JPG

 

20:36 Gepost door patje | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

proficiat Patricia met je eerste masterpodium.

Gepost door: natalie | 18-01-11

Nu ben je de 'jonge hinde' bij de masters ;p. Proficiat met je prestatie! (en merci voor je berichtje op mijn blogje en de steun)

Gepost door: sandra | 18-01-11

Proficiat met je tweede plaats.Knap gelopen.

Gepost door: anita | 18-01-11

Proficiat patje,

En nog veel succes!!!

Gepost door: Conny en Ronny | 19-01-11

Proficiat met je 2e plaats op je eerste wedstrijd als master!
Groetjes en tot later,
Layla

Gepost door: Layla | 20-01-11

De commentaren zijn gesloten.