03-01-11

cross zottegem

eerst en vooral aan alle blog-lezers een spetterend 2011 gewenst, maar vooral een gezond jaar.

zelf het jaar ingezet bij joke en peter, sponsors maar vooral ook vrienden. heel rustig gehouden, stef had het eten voorbereid, de drank stond voorhanden, dus lekker languit in de zetel en wat bijpraten.

eerste wedstrijd van het jaar was dus zottegem, vorig jaar er ook gelopen, maar het parcours was gewijzigd, dus kon niet beginnen vergelijken met de vorige editie. aan de start enkele grote namen, katrijn vanderiviere, kristi desmet, nina lauwaert, gwendoline dedeyne, cindy van den bossche als seniores, inge adam, nathalie declercq, hilde vanhessche, christ willems als masters, en louise wastyn en karen neyrinck als juniors. in oudenaarde moest ik nog anderhalve minuut toegeven aan hilde en cindy, was benieuwd wat het vandaag zou geven.

de opwarming verliep vlot, had nergens last. het parcours zelf lag er vettig bij, de jeugd had de bochten al behoorlijk kapotgelopen, zodat ik wat uitkeek om niet te vallen. de start was tegen alle verwachting in rap van de meesten, het was nochtans direct 400 meter vals plat omhoog. maar eens boven kon ik al aardig opschuiven tot de 15° plaats. de eerder genoemde dames liepen allemaal voor me uit, dus kon goed kijken welke lijnen ze liepen. op de rechte stukken kon ik goed doorlopen, maar de bochten waren een ramp. zo vonden stef en willy toch, want ze riepen me door te lopen in de bochten. maar was bang van uit te schuiven, de adductoren hielden zich koest, maar één keer uitglijden is genoeg. eens in de laatste ronde kwam ik dicht bij cindy en christ willems, dus alles gegeven om hen nog bij te halen, wat me lukte. in de laatste bocht riep stef van nog eens te versnellen, wat ik nog kon ook. kon zo als 9° algemeen en 5° senior van een meer dan geslaagde cross spreken. bij het loslopen nergens last, dus een prima gevoel overgehouden aan deze wedstrijd.

intussen aan het uitkijken naar mijn eerste cross als master in ieper, maar eerst nog mijn favoriete cross lopen als senior, zondag trek ik naar maldegem.

bey, patje x

DSCN6161.JPG

DSCN6168.JPG

DSCN6173.JPG

DSCN6184.JPG

DSCN6193.JPG

20:23 Gepost door patje | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Je hebt een goeie wedstrijd gelopen,proficiat.Veel succes verder met je volgende wedstrijden.

Gepost door: anita | 04-01-11

Goed gelopen patje!
Goed dat je geen last had van je adductoren!
Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 04-01-11

Goed zo patje,

Op naar de volgende !! Veel succes !!!

Gepost door: Conny en Ronny | 06-01-11

Het jaar al direct goe 'lopend' ingezet, mooi!!
Ook de beste wensen voor 2011 gewenst!

Gepost door: sandra | 06-01-11

De commentaren zijn gesloten.