07-12-10

cross oudenaarde

het is een tijdje stil geweest op deze blog. met 2 trainingen per week is er ook niet veel te melden.

maar sinds 2 weken worden de trainingen terug opgevoerd, en gezien het weer de laatste tijd ook niet echt het interval-werk kunnen afwerken. slechts éénmaal een snelle duurloop, en 400-den, voor de rest duurlopen. met een geringe basis dus naar oudenaarde vertrokken, zonder verwachtingen.

losgelopen met annelies deketelaere, die dit jaar een enorme sprong voorwaarts heeft gemaakt, met winst in de cross van waregem. de benen voelden lekker aan, zag het wel zitten. het parcours zelf was door de dooi herschapen in een modderpoel, water op enkele delen van de voetbalvelden, en ijs op de finse piste.

stef gaf nog door snel te starten, om niet ingesloten te zitten. deed dit voortreffelijk, want zat rond de tiende plaats in de eerste bochten. helaas deed dit me niet direct doorhebben dat de conditie nog niet goed is, want bleef aanklampen voor nog een dikke kilometer. maar toen ging het lichtje uit, en het was nog ver, zo'n 3 kilometer. tot overmaat van ramp kreeg ik geen grip op het parcours, waardoor ik tweemaal viel op honderd meter. dan maar het verstand gebruikt, nog enkele laten passeren om zo op mijn eentje verder te gaan. heb niet meer aangedrongen, en kwam als 13° seniore aan.

er is dus nog veel werk aan de winkel, maar dat wisten we. het deed wel deugd er weer bij te zijn. nu verder de basis leggen voor volgend jaar, hier en daar een wedstrijdje meepikken en hopen niet gekwetst te raken.

patje x

DSCN6092.JPG

DSCN6097.JPG

DSCN6103.JPG

22:03 Gepost door patje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Jammer van de valpartijen...
Veel succes met de trainingen!

Groetjes Layla

Gepost door: layla | 09-12-10

Nu de trainingen weer opbouwen en tegen volgend jaar ben je weer super.

Gepost door: anita | 09-12-10

De commentaren zijn gesloten.