27-09-10

berenloop in beernem

eerst even terug in de tijd. na dwars door izegem kreeg ik last tussen mijn lies en buikspieren. naar de dokter getrokken met een bang hartje, want kon mijn trainingen niet volledig afwerken. bleek mijn adductoren te zijn die ontstoken waren, dus ontstekingsremmers nemen. gelukkig is het meeste leed nu geleden, kan wel niet zeggen dat alle pijn weg is, maar het is allezins veel beter geworden. ben ook eens naar aalst getrokken om met martin, kathleen en chris de smet onze duurloop met 3x5 km snel te doen. alles verliep vlotjes, hadden 38,7 km in 3.02, tempo van 3uur20 op de marathon. deze week woensdag nam stef verlof om met me te trainen, moest in totaal 9 km snel op de piste, en de haas deed zijn werk voortreffelijk. telkens 1.35 per toer, ging goed.

gisteren dus beernem op het programma. was nu 3 jaar geleden dat ik er liep, anders viel het samen met de ekiden met avr, maar dit is nu een week na eindhoven. dit is een mooie wedstrijd enkel voor dames, en de toppers zijn altijd present. maakte me geen zorgen, wilde enkel nog eens testen voor eindhoven. eens aangekomen de tegenstand gesproken, en het waren er veel. barbara mavaeu, ria thienpont, sylvie mulle, gwendoline dedeyne, marlene vandenbrouck, nathalie declercq, nina lauwaert, natalie tijtgat, en heidi hertveldt om de voornaamste te noemen. top 5 zou al heel mooi zijn in dit gezelschap, zeker na de zwaarste week van de voorbereiding.

eens gestart, waren barbara, ria en sylvie weg. zat samen met marlene, gwendoline en nathalie declercq. halfweg de eerste ronde nam ik een beetje voorsprong, maar met de stroken tegen wind vond ik het beter me opnieuw te laten inlopen. marlene en ik deden het kopwerk, gwen moest af en toe de rol lossen, maar kwam telkens aansluiten. tijdens de derde en laatste ronde versnelde ik na de strook tegen wind. had direct een gat op gwen, en wist dat ik vol door moest gaan, want ze is de snelste van ons twee. kon tot op de finish volhouden, wat me een fantastisch gevoel gaf. werd dus vierde in totaal, en tweede seniore. liep anderhalve minuut sneller dan in 2007, had op 8,6 km een tijd van 31.24 .

kan dus vol vertrouwen uitkijken naar 10/10/10, een meer dan geslaagde test. nu zorgen niet ziek te worden, de adductoren nog wat rust gunnen, en dan knallen. zal enkel dagen voor eindhoven nog een laatste update geven.

patje x

DSCF1010.JPG

_3396926698.jpg

_3879708110.jpg

22:28 Gepost door patje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat !!Het ziet er allemaal veel belovend uit !!!!

GO FOR IT !!!!SUCCES Het lukt je zeker en vast om een mooie tijd neer te zetten in Eindhoven .
Groetjes,
Conny en Ronny

Gepost door: Conny en Ronny | 29-09-10

Prachtige wedstrijd gelopen,je bent zeker goed voorbereid voor je marathon in Eindhoven.Veel succes !!!!

Gepost door: anita | 02-10-10

De commentaren zijn gesloten.