23-08-10

kilometers vreten

het is reeds 3 weken dat we terug zijn van vittel. de kilometers stapelen zich hier op, vooral in het weekend dan. in dat weekend traint stef duchtig mee, 2 weken terug 30 kilometer in de gavers, en vorige week 32 hier in rollegem-kapelle. we liepen 8 toerkes van onze wedstrijd, telkens goed voor 4 kilometer per stuk. was blij dat hij erbij was, want hij kan perfect een tempo aanvoelen, zodat we tussen de laatste 5 toeren telkens aan 20.15 doorkwamen, ook al zat hij kapot de laatste 5 kilometer.

gisteren stond er 2 maal anderhalf uur op het programma. dus stef mee in de morgen, maar in de middag gaf hij forfait, zodat ik naar heule trok voor de wembleyloop. opdracht was 4 km opwarmen en uitlopen, en tevens de wedstrijd van 10 km meedoen. had toestemming van trainer willy om mee te lopen, maar enkel aan duurtempo. mocht het dus uitleggen aan de start dat ik niet meeliep voor de prijzen. liep samen met isabelle vermeulen, die de dag ervoor had gelopen in nieuwkerke. konden mooi praten onderweg, zodat de kilometers voorbij vlogen. we hadden een tijd boven de 47 minuten, dus bijna 10 minuten trager dan anders, maar toch nog werden we tweede en derde. mocht dus toch nog naar het podium, waar vooral winnares mia frere tevreden was dat ik het gaatje niet toeliep de laatste ronde.

nu is het uitkijken naar zaterdag. loop in zwevegem het pk 10000, waar ik hoop een mooie tijd te lopen. loop er samen met kathleen steenhaut en charline vanneste, en hazen van dienst martin en willy. hoop op rustig weer, want vandaag was het echt wel storm.

groetjes, patje x

21:16 Gepost door patje | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Heel veel succes zaterdag!!!!

Gepost door: wendy | 23-08-10

Gelukkig zit er toch nog wat afwisseling in je opbouw :-) Doe dat goed zaterdag !!

Gepost door: ivan | 24-08-10

Al loop jij op het gemak toch hal je nog zo een goede prestatie. dikke proficiat en veel succes zaterdag

Gepost door: anja | 25-08-10

Je bent allesinds goed bezig,doe zo verder.

Gepost door: anita | 25-08-10

Hoop dat jullie arbeid , zaterdag beloond wordt! Wij duimen hier alvast mee voor jullie. Heel veel succes en hopelijk blijft de regen en de wind nu is weg.

Gepost door: Petra | 27-08-10

De commentaren zijn gesloten.