02-08-10

stage vittel deel 2

zoals in mijn vorig verslag vermeld, stond er een lange duurloop van 30 kilometer op het programma. stef en ik om 7.30 gaan ontbijten, terwijl de rest nog sliepen. omstreeks 9.30 stonden we paraat met gellekes en drank. een rondje meet 2.5 kilometer, dus gingen we voor 13 minuten per toer. maar na de eerste hadden we 12.35, dus vertragen was de boodschap. dat ging echter niet, want de volgende was 12.20, de derde dan weer 12.30. dus net een gemiddelde van 12 per uur. een gelleke genomen, en opnieuw vertrokken. het tempo werd gehouden op 12 per uur, en stef kon gemakkelijk lopen, ondanks de vele trainingen die hij al meedeed. na een klein uur 15 minuten stonden willy, martin, stefaan en frederik klaar om stefaan af te lossen. het tempo ging nog iets omhoog, zodat ik 30 km had in 2.27.30. was heel content van deze training, bedankt aan de bende om mee te lopen.

in de middag rust, had wel willen lopen, maar een lichte blessure aan mijn bekken, een oud zeer, bracht roet in het eten. die laat ik nu behandelen door specifieke oefeningen te doen, enkele spieren in het bekken staan gespannen, en om die te versterken moet ik leniger worden, dus deze middag een grote bal en step gehaald om thuis te kunnen oefenen.

de rest van de stage verliep prima, tijdens de interval gesteund van stef en martin liepen we mooie tijden, en de duurlopen werden zonder problemen gelopen. eens thuisgekomen, op zaterdag de was en plas gedaan, om zondag 20 km te lopen. het begin was zwaar, maar eens de benen los verliep het prima, en zo zijn we op weg naar eindhoven.

bey, patje x

 

 

DSCN5682.JPGDSCN5692.JPG

21:01 Gepost door patje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Veel succes met de verdere trainingen voor je marathon.
Bedankt voor de steun en motivatie die ik kreeg op onze stage!
Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 02-08-10

Een goeie stage richting marathon ... goed voor het vertrouwen. Succes met de verdere voorbereidingen.

Gepost door: natalie | 06-08-10

Hey Patje 'k ben blij dat er eindelijk beweging zit in dat oud zeer van je!! Vittel was weerom een topper dit zowel voor de trainingen als het gezeldschap! Dit weekje kunnen ze niet meer afpakken!!!!!!!! groetjes je haas :-)

Gepost door: martin labaere | 07-08-10

De commentaren zijn gesloten.