29-07-10

bosmolensloop en stage vittel deel 1

hoi,

vrijdagavond de laatste wedstrijd voor de marathonvoorbereiding. deze keer dichtbij huis, een organisatie van ivac, waar stef en ik vroeger onze zondagochtend-duurlopen mee liepen. vele bekende gezichten dus, altijd leuk hen een plezier te kunnen doen. de opwarming verliep vlekkeloos, was wel redelijk warm, maar ondervond er niet echt hinder van. op de 10 kilometer geen tegenstand, op de 5 km die samen met ons startte zou isabelle vermeulen gemakkelijk zegevieren. afgesproken met patrick pattyn om samen te lopen aan een tempo tegen de 15 per uur. isabelle liep zo'n 50 meter voor ons, kon het gaatje dichten maar deed het niet, liepen zo samen onze toertjes. halfweg nog het gezelschap gekregen van dominique pattyn, zo konden de neefjes er in de laatste rechte lijn nog een sprint van maken. zelf heel gemakkelijk gewonnen, liepen aan 14,7 gemiddeld, dus een goede training.

na 4 uurkes slapen richting roeselare voor onze trip naar vittel. dit jaar met 14 atleten, zowel jeugd als afstandlopers zijn opnieuw op post. in de auto enkele keren weggedommeld, maar eens aangekomen de kleertjes aan om de benen los te gooien. ging niet echt vlot, de wedstrijd en het lange stilzitten zaten toch wel in de benen. in de namiddag op de piste voor het kortere werk, meer moest dat niet zijn. en zo waren we vertrokken voor de dagelijkse routine: slapen, eten en trainen. zijn intussen al meermaals naar contrexeville getrokken, voor onze toerkes rond het meer.

ook aan ontspanning geen gebrek, zondag zijn stef en ik naar de hippodroom getrokken, elke zondag zijn er grote paardenkoersen. was best leuk, bijna iedereen was aan het gokken. wij dus ook, maar niet voor geld, bij elke voorstelling gaven we onze favoriet aan elkaar door. je kan het al raden, geen prijs. wel zat er iemand voor ons die de eerste drie juist had, en 180 euro won. intussen ook een verjaardag mogen vieren, arne wallays werd 20, dus een cadeau mocht niet ontbreken. het cpo had voor taart gezorgd, en zelf hadden we wat drank gehaald. lichtjes overdonderd mocht hij die aansnijden, en smaken dat het deed !

intussen de voorlaatste dag, binnen een uurke mijn lange duurloop van 30 kilometer, zo weet ik dat de marathon aan het naderen is.

greetz patje x

 

DSCN5551.JPGDSCN5556.JPGDSCN5584.JPGDSCN5600.JPGDSCN5633.JPGDSCN5653.JPG

08:49 Gepost door patje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hey, een super voorbereiding gewenst naar Eindhoven toe. Is wel leuk daar in Vittel hé, ben er ook nog geweest in mijne jongen tijd. De vijverronde leek toen immens groot. Traint nog goed!

Gepost door: petra | 31-07-10

De trainingen kunnen beginnen voor Eindhoven,je hebt nu al een goeie trainingsweek gedaan.Veel succes met je voorbereiding.

Gepost door: anita | 02-08-10

De commentaren zijn gesloten.