13-07-10

brugge loopt

het beloofde een hete dag te worden, maar sponsor running center had gevraagd te starten op deze wedstrijd, dus doen we dat. stef had me afgezet op 't zand, hij reed met de auto tot het jan breydel stadion om dan terug te keren met de fiets, zodat ik waterbevoorrading zou hebben. ben dan te voet door de winkelstraat getrokken, gelukkig waren vele winkels gesloten, kon zo tijdig op de markt geraken. daar tom hoornaert tegengekomen, en samen gaan loslopen. was toen al heel warm rond 11 uur. aan de start ria thienpont, annemie dupont en heidi hertfeld als belangrijkste tegenstand.

om 11.45 waren we vertrokken, een snelle start van ria en annemie, volgde op 15 meter doorheen de straten van brugge. kon na een dikke kilometer aansluiten, een kilometer verder moest annemie lossen. ria en ik trokken door tot bij een groepje, maar dan ging het te snel voor me, of versnelde ria. verloor op de volgende 3 kilometer zo'n honderd meter, maar had 150 meter voor op de rest. was dus zeker van mijn 2° plaats. tot er een seingever ons de verkeerde weg opstuurde middenin stad. stef en ik zagen lopers op ons afkomen, wisten niet wat er gebeurde, tot stef omdraaien riep. zat zo weer bij ria, maar die versnelde zo hard dat ik ze liet gaan. denk dat onze ommetoer een kleine kilometer duurde, dus kwamen we tussen tragere lopers. wist niet waar ik zat, had het erg warm en geen goesting meer om door te lopen. kwas vooral kwaad, had een mooie wedstrijd verwacht. ben dan stilletjes aan terug op toeren geraakt, maar zag mijn tijd op 10 km, 43 min. de goesting was dan helemaal weg, en heb de rest aan snelle duurlooptempo afgehaspeld. kwam aan als vierde dame, ria won ondanks het mislopen, heel knap van haar. daarna annemie en heidi. zelf dus erg teleurgesteld, moest vele keren mijn verhaal doen, en wist niet wat ze zouden doen met de uitslag.

bij de prijsuitreiking bleek dat enkel winnaar bram coppens de volledige omloop had afgelegd, en dat we bij kilometer 14 ook miszonden werden. volgens de computer van stef liep ik 15,4 kilometer in 1 uur 4 minuten. ria was 2 min 30 voor me, annemie en heidi een kleine 2 minuten met bijna een kilometer minder in de benen, dus mag ik stellen dat ik 2° ging blijven. werd wel eerste seniore, dus moesten ze de uitslag niet aanpassen.

beykes, patje x

 

DSCN5478.JPGDSCN5507.JPGDSCN5519.JPGDSCN5529.JPGDSCN5483.JPG

21:57 Gepost door patje | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Jammer dat dat gebeurd op z'on wedstrijd.Gelukkig was je nog eerste van je reeks maar is toch niet leuk als je dat tegenkomt.

Gepost door: anita | 15-07-10

Spijtig ,

Maar toch sterk gelopen . De goesting is direct wel over he ! maar chapeau je hebt toch de moed gehad om door te bijten en bekijk het van de positieve kant je hebt een mooie tijd behaald . De conditie zit heel goed. Groetjes,
Conny en Ronny

Gepost door: Conny en Ronny | 15-07-10

het is inderdaad niet plezant als je , zoals jij, voor 100 procent inzet op zowel training als wedstrijd en dan gebeurt dit. Ik weet niet of ik nog zo sterk zou gelopen hebben moest ook ik verkeerd gelopen hebben, toch sterk van jou.
Bedankt voor het loslopen voor en na de wedstrijd en ook voor het suporteren voor mathias.
Succes vrijdag 23 juli in izegem, daar kan je het een en ander rechtzetten en met een goed gevoel naar Vittel gaan voor je trainingen met de AVR bende . Groetjes XXX

Gepost door: tom | 15-07-10

Jammer dat dit moet gebeuren in zo'n wedstrijden, toch knap gedaan.

Gepost door: natalie | 18-07-10

De commentaren zijn gesloten.