18-04-10

vijfkerkenloop in elsegem

via een collega van stef zijn werk hoorde ik over deze wedstrijd. het beloofde een mooie omloop te worden in en rond het domein de ghellinck. de eerste lentezon was ook van de partij, evenals de form, heb deze week goed kunnen doortrainen.

eerst kwam mijn ventje in actie. 7 maanden geleden zijn laatste wedstrijd gelopen en wist niet direct wat te verwachten. hij hoopte tussen 28 en 30 minuten binnen te komen. rustig gestart, om nadien te versnellen, zijn gekende taktiek. kwam door als 20°, om na 28.02 te arriveren als elfde, kwas best trots op zijn heroptreden. hopelijk is hij nu terug gemotiveerd om verder te trainen.

toen was het mijn beurt. losgelopen met tom, was al lekker warm, maar opnieuw tamelijk veel wind. aan de start hilde vanhessche, anje cauwels en sofie christiaens als beste tegenstanders. direct na de start 2 kilometer onverhard, was best uitkijken waar je liep, maar het was te doen. kon me meevoeren met een bende heren, we liepen aan 15 per uur. de andere dames kwamen iets achter, maar op dichte afstand. naarmate de kilometers passeerden, verkleinde onze groep, om nog met 2 over te schieten. intussen was de collega van stef, patrick, met de mtb meegereden om water te kunnen geven. mijn haasje voor één dag was een vriend van hem, kim. samen naar de finish gelopen in 1.05.12 op 16 kilometer. best een mooie tijd bij dit weer, ben klaar voor de lakosta.

hilde liep op de tweede plaats, maar na twee ronden had ze teveel last van steken, en stopte. zo kwam sofie op de tweede plaats en anje werd onverwacht nog derde. heb de organisatie gefeliciteerd met dit mooie parcours en inrichting, alles was verzorgd. ook achterna op het terras genoten vele lopers van de zon, iedereen bleef gezellig zitten.

nu zaterdag dus de lakosta. de finish is bij mijn vader in kortemark, heb daar nog iets goed te maken tegenover drie jaar terug. hopelijk blijft de conditie.

groetjes, patje x

 

DSCN5020DSCN5031DSCN5050DSCN5056

20:47 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

zonder tegenstand naar de eerste plaats. Proficiat. Succes volgend weekend.

Gepost door: natalie | 18-04-10

Proficiat alletwee met jullie prestatie. Je bent zeker klaar voor de LaKoSta. GRts Felix

Gepost door: felix | 18-04-10

Proficiat!! En nu duimen naar volgende week!

Gepost door: Wendy | 19-04-10

Proficiat! Je hebt dat ontzettend goed gedaan, proficiat hoor! Ook leuk te lezen dat je ventje het prima heeft gedaan!
Veel succes dit weekend!
Groetjes

Gepost door: Audrey | 19-04-10

Proficiat Dit heb je weer heel goed gedaan!! Je schittert op het podium .Succes voor volgende week. Hopelijk heeft Stef de smaak terug te pakken.Groetjes , Conny en Ronny

Gepost door: conny en ronny | 19-04-10

knap gelopen zonder echt te moeten doorgaan, je bent zeker goed in forme, succes komende zaterdag voor de lakosta

Gepost door: tom | 20-04-10

Proficiat ! Mooie overwinning! Je loopt als een sneltrein. Ziet er veel belovend uit voor zaterdag! Veel succes alvast!

Gepost door: Petra | 20-04-10

Proficiat met je wedstrijd,knap gelopen.

Gepost door: anita | 22-04-10

knap proficiat met je prestatien

Gepost door: tania | 02-05-10

De commentaren zijn gesloten.