06-04-10

halve marathon saint-andré

deze wedstrijd stond met rood aangeduid. had er vorig jaar mijn persoonlijk record gelopen en wou dit nog eens overdoen. helaas lieten mijn paashazen me in de steek. martin is naar zijn dochter in amerika, trainer willy en kristof huyghe lopen volgende week marathon in rotterdam. dan maar alleen ernaar toe, en hopen op een groepje mannen.

eens aangekomen, wat gepraat met nog enkel belgen die de 10 zouden lopen, gwendoline dedeyne, koen naert, kristof mouton, francis van steenbrugge en philiep steelandt. dan opgewarmd, de benen voelden goed, enkel een beetje buikkrampen, had dit al van zaterdag, en hoopte geen last te krijgen onderweg. aan de start enkele onbekende franse loopsters. de nummer 2 van vorig jaar, gabet, was er ook. en louise deldique, die me versloeg in lobbes eerder dit jaar.

net voor de start begon het te druppelen, en eens weg een stortregen. een serieuze vlaag op onze nek. we waren met 5 dames weg, en na enkele kilometers samen met louise versneld. konden vrij vlug een gat slaan, en bleven goed samenwerken. jammer genoeg liepen we moederziel alleen, een goeie tijd was dus niet mogelijk. halfweg een gelleke en wat water genomen, en moest zodoende een gaatje laten. louise versnelde wat, en liet ze gaan. rond kilometer 14 begon de buik weer op te spelen, had het gevoel naar het toilet te moeten, en had ferme steken erbij. het tempo wat laten zakken, want bij een keerpunt zag ik dat de derde ruim een minuut achter was. wat later nog eens geprobeerd het tempo op te trekken, maar mocht niet baten, opnieuw steken. dan maar met een grote grimas verder gelopen, en had een tijd van 1.22.55, een klein minuutje achter louise en anderhalve voor gabet. gezien de regen en wind, die op sommige plaatsen fel tegen was, en het alleen lopen een mooie tijd.

maandag bij het loslopen nog altijd last van de buik. zal dit weekend zeker geen wedstrijd lopen, en desnoods bij de dokter langsgaan als de pijn aanhoudt.

beykes, patje x

 

DSCN4989DSCN4991DSCN4992DSCN4998DSCN5001

20:46 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Wauw, knappe tijd hoor!! Proficiat! Hopelijk snel terug beterschap met de buik.

Gepost door: Wendy | 06-04-10

sterk!!! Goed zeg Patje , als je zo nen tijd kan lopen in zo een weer super.
Ik zie op de foto wie er allemaal was , echt super gelopen.Gr Natje

Gepost door: natalie | 06-04-10

Knap Proficiat met je wedstrijd en een mooie tijd.Goed gelopen.

Gepost door: anita | 07-04-10

knap gelopen, mooie tweede plaats.
Gezien de omstandigheden toch aardig dicht bij je 1u21min; ben zelf niet snel genoeg om je te kunnen hazen, helaas....

Gepost door: tom | 07-04-10

Proficiat met je knappe prestatie patje!
Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 11-04-10

Heel sterk Hoi Patricia,

Ondanks het bereweer toch een heel sterke tijd. Proficiat hé.
Groetjes
Dorine

Gepost door: Dorine Demets | 11-04-10

De commentaren zijn gesloten.