14-03-10

BK korte cross in oostende

zoals elk jaar opnieuw richting oostende voor de korte cross. vroeger liep ik die omdat er op de lange cross weinig loopsters waren, en ik zo achteraan zou zitten, niet goed voor de moraal dus. dit jaar was het anders, omdat het bk nog meetelde voor de crosscup, maar beslistte toch te kiezen voor de korte, omdat ik me er goed bij voel eens snel te starten en te zien waar ik uitkom. voorgaande jaren zat ik telkens tussen de 25° en 35° plaats, benieuwd wat het dit jaar ging worden.

veel volk aan de start, we waren met 125 ingeschreven. de toppers waren ook aanwezig, de top-tien was meteen ook vertrokken. zelf kwam ik na de kleine ronde door als 27°, op mijn plaats dus. maar kon op de rechte stukken stevig doortrekken, en op de hellingen zat er genoeg kracht op, zodat ik nog kon opschuiven tot de 18° plaats. de laatste 200 meter kon ik nog een beetje genieten, want er zat niemand echt dicht op me.

een schitterend resultaat voor me, opnieuw zeer tevreden huiswaarts gekeerd. bedankt aan de vele supporters die nog hebben gewacht om mijn wedstrijd te zien, was blij jullie te horen onderweg. nu een weekje goed doortrainen, en in het weekend eens een lange duurloop inlassen, het kwik zal deze week lekker omhoog gaan, dus zie het helemaal zitten om er een lap op te geven.

groetjes, patje x

DSCN4891DSCN4893DSCN4898

20:24 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Knap gedaan Patricia, proficiat...laat de zomer maar komen.

Gepost door: natalie | 15-03-10

Heel stevige... prestatie op dit harde parkoer . Blijkbaar hebben de heuvels in Lobbes hun nut bewezen ;-)
Ik moet zeggen dat er snee op zat . Op interclub zul je weeral veel punten pakken als ze je terug inzetten op de 3000 m .
Succes in je zomerseizoen !

Gepost door: Kristien en ivan | 15-03-10

amai op zo'n deelnemersveld is een 17° plaats op een belgisch kampioenschap wel enorm sterk hoo!!!!
Sommigen zijn bang dat ze niets te zoeken hebben op zo'n belgisch kampioenschap maar jij slaat daar wel degelijk een mooi figuur hoor, van harte proficiat!! We mogen trots zijn dat een clublid dat kan, groeten!!!

Gepost door: tom | 15-03-10

Prachtige prestatie geleverd,doe zo verder.

Gepost door: anita | 16-03-10

Ge zijt goe bezig!!! Proficiat, dit heb je schitterend gedaan .
Succes met de lange duurloop!!

Conny en Ronny

Gepost door: Eeckhout Ronny en Conny Braekman | 16-03-10

goe bezig e !!! zo houden we !!! grts x

Gepost door: amar | 17-03-10

De commentaren zijn gesloten.