15-02-10

cross in izegem

terwijl ik vorige week lichtjes ziek was op het pk, was er deze week geen beterschap, integendeel. stefaan was gans de week thuis, ook ziek, en zelf ging ik werken en trainen met veel gehoest en gesnuit. toch bleven de benen fris, zodat ik het erop waagde toch deel te nemen in izegem. terwijl het zaterdag bij het loslopen nog goed ging, zoveel minder ging het op de wedstrijd.

na de kleine aanloopronde waren het nog 3 grote ronden. kwam toen door als zevende na de eerste grote ronde, maar voelde de kracht uit mijn benen lopen. werd toen bijgebeend door een goede annelies deketelaere, die me terplaatse liet. in de laatste grote ronde werd ik nog bijgehaald door enkele juniores, maar kon mijn 8° plaats toch nog behouden. behoorlijk pissed-off me vlug omgekleed, om te gaan loslopen. daarna pas was ik opnieuw bespreekbaar, had echt gehoopt een goed resultaat neer te zetten dichtbij thuis.

eerste werd marieke verhaeghe, kort gevolgd door griet de waele en ijzersterke charline vanneste. daarna nina lauwaert, ine destoop en liesbeth vandevelde. vele plaatsen zou ik dus niet dichter kunnen, maar de tijden tegenover de rest is te groot. maar vandaag naar de dokter geweest voor mijn bloeduitslag, en na een kort onderzoek blijkt nu dat ik met bronchitis zit, vandaar dus mijn minder resultaat. deze week dus goed oppassen bij dit winterweer, misschien weer eens de loopband opzoeken in de fitness. gelukkig dit weekend geen wedstrijd voor me, zodat er voldoende gerust kan worden.

groetjes, patje x

DSCN4790DSCN4798DSCN4800DSCN4802DSCN4804

20:36 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Hou de moed erin !! Verzorg jullie goed .groetjes
Conny en Ronny

Gepost door: Eeckhout Ronny en Conny Braekman | 16-02-10

Slechte periode om ziek te worden...vorig jaar in Izegem was je ook al ziekjes. Goed verzorgen, geen al te zware inspanningen doen en hopen op beter weer...laat die zomer maar komen hé.
Groetjes Eddy en Natalie

Gepost door: natalie | 16-02-10

niet erg als je weet dat je ziekjes bent kan een heel goede wedstrijd niet, maar het siert je dat je toch een doorbijter zijt he, dat zal zeker in de komende maanden zijn vruchten afwerpen, je was gisteren op training alleszins goed bezig, kon soms niet volgen, succes met je volgende wedstrijden en... op 10 oktober zullen we een topprestatie neerzetten he, groetjes

Gepost door: tom | 17-02-10

ziek zijn en een goede wedstrijd lopen gaan niet samen maar weet dat je goed bzig bent.

Gepost door: anita | 18-02-10

lopen ik vond het een goed resultaat,proficiat,

Gepost door: je zus tania | 22-02-10

eerst en vooral wens ik je morn ne goeie wedstryd' tga lukken met je 3 stern ge verdient er 4 vo al je prestaties!!! grts x

Gepost door: amar | 26-02-10

De commentaren zijn gesloten.