01-02-10

cross in vilvoorde

omdat het volgende week het pk cross is in veurne, beslist om nog eens te lopen. samen met charline vanneste naar vilvoorde getrokken, stef bleef traditiegetrouw thuis om het wk veldrijden te bekijken. eens aangekomen, mochten we elkaar ondersteunen, het was één ijspiste op de weg. eens op het parcours beginnen verkennen, aan de start een fikse beklimming, maar voor de rest een redelijk vlakke omloop. wel lag er tamelijk veel sneeuw, maar het was niet glad.

de opwarming verliep goed, zag het zitten. tegenstand opnieuw van hoog niveau, belete, kithusi en vandenbempt om de bekendsten te vermelden. de start was voor mij opnieuw goed, verloor niet zoveel als anders, kon goed oprukken en versnellen. de plaatsen waren halfweg verdeeld, enkel de laatste 500 meter kwam er een juniore nog dicht, maar kon nog een fikse versnelling plaatsen, eens goed voor het moraal. was tiende seniore en 11° algemeen op 66. charline was 35 seconden voor me binnen, zij werd 8°, net na anneleen vanderiviere.

beiden konden tevreden huiswaarts keren, de laatste crossen beginnen zich al te melden, voor mij nog veurne, izegem, lebbeke en korte cross op het bk. daarna zal ik heel content zijn terug op de weg te kunnen lopen, maar deze periode is zo belangrijk voor mijn groot doel dat ik het met de glimlach erbij neem.

see you, patje x

19:54 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

prachtig Hallo,

Dikke dikke proficiat! Amai heel sterk gelopen! Met zo'n concurrentie!
Je hebt er een mooi talent bij hé, Charline doet dat heel knap!

Groetjes tot binnenkort!

Gepost door: Lies | 01-02-10

Goede laatste test ... voor het Provinciaal Kampioenschap . Het ziet er naar uit dat je dicht gaat eindigen . Vergeleken met verleden jaar zal de concurrentie wel aanwezig zijn . Hanna , Ann , Charline , Patricia , Gwendoline ..... Helga zal er niet zijn maar je kunt je ook nog meten met Inge Adam . Volgend jaar mag je dan in hun categorie strijden voor de medailles .
Ik hoop van harte dat je er nu ook in zal slagen ...alles is mogelijk .
We zien ernaar uit inons eigenste Veurne !!

Gepost door: Kristien en ivan | 02-02-10

Proficiat met je wedstrijd,je bent goed bezig,Doe zo verder.

Gepost door: anita | 02-02-10

proficiat ....patje met uw mooie uitslag in vilvoorde.het zal hopelijk voorjou zonder kwetsuren weer een mooi loopjaar worden.doe zo voort.

Gepost door: tuyttens gino | 02-02-10

proficiat Patricia... duidelijk al stukken beter dan enkele weken terug... op naar de zomer.

Gepost door: natalie | 02-02-10

De commentaren zijn gesloten.