10-01-10

cross in maldegem

door mijn voet om te slaan sliep ik vorige week zondag niet, dacht even naar spoed te trekken omdat ik niet erop kon steunen, maar stef deed er een kruisverband aan, en besloot toch proberen te gaan werken. eerst veel gehinkt, maar na enkele uurkes ging het al beter. ben pas op dinsdag een 5 kilometer gaan loslopen, de dagen erna ging het nog beter. gisteren zaterdag bijna geen last meer, dus maar besloten om naar maldegem te trekken. is zowat mijn favoriet parcours, maar door de voet en het opbouwen voor de weg is de conditie wat minder, en de tegenstand was weer zeer zwaar. alle regionale toppers waren er, dus een verhoopte top-tien zou niet lukken.

opgewarmd met charline vanneste, die haar eerste cross bij de aangeslotenen liep. ze zit in een sterke periode, en kwam aan na een beresterke wedstrijd als vierde, nipt naast het podium dus. zelf besliste ik snel te starten, wilde vroeger altijd mijn horloge induwen en controleren als hij loopt, maar liet dit nu achterwege. was dus behoorlijk weg, zat direct bij gwendoline dedeyne. de sterkere dames liepen van ons weg, zelf liepen we ook enkele loopsters voorbij. na één ronde liepen we voor de negende plaats, zat toen op kop en trok hard door, helaas lostte gwen niet. eens de laatste ronde ingegaan was mijn bobijntje af en moest lossen. jamie demuynck kwam nog gevaarlijk dicht, maar een laatste versnelling was voldoende voor een top-tien plaats. helaas kreeg ik een bonnetje van elfde seniore. was echt teleurgesteld, had zo diep gegaan voor die plaats. gelukkig had de jury gemist, en stond ik tiende in de uitslag.

was dus veel beter dan mijn vorige crossen, laat al enkele masters achter me die vorige week me nog vooraf gingen, en mijn achterstand op de beteren is meer dan gehalveerd. nu een trainingsperiode inlassen, want ieper is te gevaarlijk voor de voet, en na drie weken cross zal het een verademing zijn eens een langere duurloop te doen. weet nog niet wanneer mijn volgende wedstrijd is, weet eens nog niet waar, cross of op de weg. wel staat veurne en izegem vast, maar dan zijn we alweer februari. hopelijk is het dan terug boven nul, want die vrieskou is niet mijn ding, ben een zuiders type, dus zon en warmte is ideaal voor mij.

tot de volgende, patje x

 

DSCN4660DSCN4666DSCN4669DSCN4672

20:09 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

knap hoor Dag Patje,

Heel goed gelopen hoor! Je mag toch best tevreden zijn! En wees gerust het zal nog beteren hoor.

Groetjes
Lies

p.s. een gelukkig nieuwjaar

Gepost door: Lies | 10-01-10

We zijn vertrokken!! Hela!

Na de wedstrijd was je efkes ontgoocheld é, maar dat hoef je niet te zijn zu!! Het is nog vroeg op het seizoen en het beste moet zeker nog komen, daar zullen we samen aan werken hoor!!

Blijven trainen!!

Gepost door: Charline | 11-01-10

mooi In een sterk deelnemersveld toch wel een knappe prestatie hoor Patricia. Dit zijn, en dat weet je, goeie trainingen voor het zomer seizoen. Je prioriteiten liggen op de weg.
Groetjes Eddy en Natalie

Gepost door: natalie | 11-01-10

Knap !!! Je mag zeker en vast tevreden zijn over je wedstrijd,je seizoen moet nog beginnen.

Gepost door: anita | 12-01-10

Beter en beter , ...... je komt dichter bij je cross-conditie . Je tijd is wel wat minder dan de vorige jaren maar je bent niet meer zo veraf van je beste vorm . Dat belooft voor Veurne waar we je met open armen ontvangen . Als laatste senior-jaar hopen we dat je er mag schitteren . Maar er zal concurrentie zijn !! Nog veel plezier op je verjaardag vandaag xxx

Gepost door: Kristien en ivan | 13-01-10

goed gepresteerd, de achterstand met de concurrentie is verminderd, dus ben je idd goed bezig, op training zullen we opnieuw hard werken om een goed seizoen te lopen, he

Gepost door: tom | 15-01-10

De commentaren zijn gesloten.