03-01-10

cross in zottegem

na vorige week de cross in ertvelde, was het kijken hoe de benen gingen herstellen van die zware omloop. tamelijk goed blijkbaar, want dinsdag was het interval op training en die verliep heel goed. de rest van de week enkel duurloopkes, want met de feestdagen in het verschiet mag het wel iets minder zijn. goed gefeest hoor, twas net geen 5 uur toen we in ons bedje kropen, en om 14 uur terug trouw op post om de familie's de beste wensen van het jaar te schenken.

vanmorgen opgestaan met een klein wit tapijtje buiten. stef ging gaan loslopen en blijkbaar lag het niet zo glad, zodat we toch beslisten naar zottegem te rijden. blijkbaar was het daar meer gesneeuwd, want de laatste 10 kilometer was het toch wel opletten geblazen. eens aangekomen het parcours gaan verkennen, en in één woord, loodzwaar. een hellend parcours, met scherpe bochten die spekglad erbij lagen, en een afdaling tussen de bomen. aan de start de betere regionale loopsters.

eens weg, na 600 meter opgeschoven naar de 6° plaats bij de seniores, om die niet meer af te staan. voor mij liepen ze wel nog wat verder uit. zelf liep ik samen met een juniore, we konden nog enkele plaatsen algemeen opschuiven, maar in de laatste ronde verzwikte ik tamelijk zwaar mijn linkervoet, zodat ik haar moest laten gaan. hinkend en wroetend toch nog uitgelopen, maar was toch bang voor mijn enkel. direct na de finish de spike uitgedaan, maar nog geen verdikking te zien. dan maar onmiddellijk gaan uitlopen, want van stilzitten kon hij zwellen. eens gedoucht nog altijd niet gezwollen, en bij aankomst thuis direct ijs erop. zit nu nog niet dik, dus mag wel het beste verhopen voor deze week en de cross in maldegem. de wedstrijd werd gewonnen door annelien vanderiviere voor ingrid vanpethegem, dan nina lauwaert, sterke gwendoline dedeyne en ine de stoop. je ziet, qua plaats dus heel goed, enkel de achterstand vindt ik nog teveel, maar ben nog in opbouw, terwijl sommigen al van begin november in conditie zijn.

een mooie bende van avr was op de afspraak, enkele podiumplaatsen veroverd, een mooie prestatie dus in groep. denk dat het in maldegem moeilijker zal zijn, want de concurrentie is daar wel wat groter, maar zie het zitten, is een totaal andere wedstrijd dan de twee voorgaande, want is een parkcross.

tot volgende week, patje,x 

DSCN4617DSCN4621DSCN4627DSCN4630DSCN4637

20:19 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Knap Mooie prestatie hoor Patricia. Knap gedaan. Dat belooft voor volgende week.

Gepost door: natalie | 03-01-10

Sterk !! Chapeau Patricia! heel sterk gelopen op dit bijna onmogelijk parcours zo te zien ! 6e plaats isheel knap zenne ! verzorg goed je pootje zodatje volgende week kan knallen !

Gepost door: Katrien | 04-01-10

sterke prestatie, de conditie komt vanzelf, de resultaten volgen automatisch, we zullen op training zorgen voor de snelheid, succes voor de cross in maldegem, tot dinsdag op training, groeten

Gepost door: tom | 04-01-10

Knap !!! Je hebt er een mooie wedstrijd opzitten Patricia,knap gelopen.

Gepost door: anita | 04-01-10

Sneeuwpret ..... daar in Zottegem . En ik zie dat je al tussen de mensen arriveert . Nog een klein kloofje en je staat dicht bij de besten . En er was maar één Westvlaamse voor je ;-)
Hoop dan ook dat je enkel je niet in de steek laat zo in het begin van het nieuwe jaar .
Onze beste wensen voor dit jaar en dat je wensen mogen uitkomen !!

Gepost door: Kristien en ivan | 05-01-10

De commentaren zijn gesloten.