28-12-09

cross in ertvelde

al een eindje geleden dat ik hier passeerde, wat niet wil zeggen dat ik stilzat. vanaf 1 december opnieuw de trainingen beginnen opdrijven, tot zo'n 5 keer per week. de kilometers liggen rond de 60 per week nu, genoeg om de crossen door te komen.

de eerste dus in ertvelde, had er nog nooit gelopen, maar hoorde op training dat het er lastig is, met een heuveltje die je tweemaal per toer opmoet, en nog finse piste met enkele trapjes. na de verkenning zag ik het wel zitten, ook al wist ik dat het niet een parcours voor mij zou zijn, en dat de form er nog niet is.

traag gestart, zoals gewoonlijk, maar het opschuiven lukte niet zo best in het begin. moest het goeie ritme zoeken, en ook enkele passages waren zo smal dat je na elkaar moest lopen. maar per ronde kon ik er enkele inhalen, en kon zo als 16° op 29 seniores aankomen. werd op de meet nog geklopt door iemand, had ze niet meer verwacht, maar op een plaatsje keek ik niet. het gevoel zat al tamelijk goed, enkel het echt diep gaan zat er nog niet in, maar dat komt met de volgende crossen wel. misschien ga ik zondag naar zottegem, maar is nog niet zeker. erna wel maldegem en ieper, totaal verschillende parcours, maar dat is goed als voorbereiding op de wegwedstrijden.

aan alle bloggers en lezers/lezeressen van mijn blog, een formidabel 2010 gewenst.

groetjes, patje x

 

DSCN4572DSCN4575DSCN4577

20:06 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |