11-11-09

herstel

jawel, zit nog altijd in mijn herstelperiode sedert de marathon.

de pijn in de lies tijdens de marathon blijkt toch erger te zijn dan verwacht. helemaal geen stijfheid, maar eerder een overbelasting van het bovenbeen. de vele trainingen hebben hun tol geeisd. kine joeri vertelde me dat ik blij mocht zijn dat ik kon doorlopen, het kon ook een scheurtje geworden zijn. dus nu kalmkes aan loslopen, stef moet me zowat elke dag intomen, maar vanaf 1 december begin ik er weer aan, hopelijk is alle leed dan vergeten. intussen bezighouden met fietsen en aquajogging, de fitness is ook weer begonnen deze week.

intussen een uitnodiging gekregen voor de verkiezing van beste west-vlaamse atlete, maar met enkel zilver op het bk berglopen zal ik zeker niet verkozen worden. ben wel blij tussen de denomineerden te staan, de sponsors kunnen weer trots zijn op hun pupil.

kan dus zeker meer dan tevreden terugkijken op het voorbije jaar, het voorjaar doorspekt van halve marathons met vele goede loopsters, dan enkele kortere loopkes gedaan met als apotheose de marathon. wil direct tekenen voor volgend jaar, maar ja, was het maar zo simpel.

groetjes, patje x

18:33 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |