08-10-09

laatste test doorstaan

hoi,

de trainingen zijn gepasseerd, nu enkel nog op zaterdag een kleine losloopsessie in eindhoven, om op zondag dan hopelijk een knalprestatie neer te zetten. jammer genoeg geven ze nogal slecht weer uit, regen en wind, maar laat me niet doen, zal wel kunnen schuilen in de grote groep de eerste 2 uur, dan zien we wel waar we uitkomen.

de laatste week was slechts loslopen. enkel dinsdag nog een interval afgewerkt. moest 5 x 1000, en dit tussen 3.40 - 3.45 , en nog alleen ook.maar het liep perfect, had ze allemaal in 3.37 of 3.39, en dit zonder af te zien of echt diep te moeten gaan.

zit natuurlijk al uit te kijken naar het weekend, op zaterdag keuvelen tegen de talrijke vlaamse delegatie, ook de pastaparty is een belevenis op zich, maar zondag is het d-day. weet nog dat ik vorig jaar de hele week nerveus rondliep, dit jaar ook hoor, maar de zondagmorgen was alles rustig, dus hopelijk nu ook. het plan is idem als vorig jaar, meegaan met de groep van 3 uur, doorkomen halfweg net beneden de 1 uur 30, om dan vol te houden tot 35 kilometer, moet daar tegen de 2 uur 28 zitten, om dan hopelijk opnieuw onder de magische grens te belanden. ook nu staat trainer willy aan mijn zij, hij zal uitkijken naar mijn drank onderweg, en als de haas wegvalt, overnemen. mijn ander konijntje martin loopt deze keer zijn eigen wedstrijd. hij had graag eens vol door gegaan, en gun het hem zeker. ben razend benieuwd waar hij zal uitkomen, en hoop voor hem dat zijn droom uitkomt. hij heeft me wel beloofd de volgende keer terug aan mijn zijde te staan.

dus je ziet, de hele entourage staat weer op scherp, stef heeft al het hele strijdplan met tussentijden en drankposten op papier staan, dus daar ook geen enkel probleem. maatje kathleen steenhaut staat ook weer paraat na vele maanden blessureleed. tijdens onze duurlopen gaf ze een sterke indruk, tzou fantastisch zijn samen aan te komen, helaas is een marathon nooit zoals je wilt, heb ik van horen zeggen, maar weet dat de voorbereidingen van ons tweetjes ideaal was.

ook zus anita staat zondag klaar voor haar debuutmarathon. door haar lange blessure kon ze zich wel niet naar behoren voorbereiden, dus loopt ze niet echt voor een tijd, maar wel voor de ambiance en eens te weten wat een marathon is. zo kan ze de volgende keer al bijsturen waar nodig, om dan hopelijk een scherpe tijd te kunnen lopen.

alvast bedankt voor de talloze mailtjes en sms'kes die ik reeds deze week kreeg, zal proberen zondagavondlaat vlug iets te posten, anders kan je eens kijken op de site van de marathon.

dus duimen hé, zondag om 11 uur staan we klaar.

patje x

21:07 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Heel veel succes!!! Ik duim voor je dat je terug onder die magische grens loopt!

Gepost door: Wendy | 08-10-09

Aan de voorbereidingen zal het alvast niet liggen hé...het weer en de form van de dag zullen uitmaken of je onder die 3 uur duikt. Héél véél succes ... duimen maar.
Groetjes Eddy en Natalie

Gepost door: natalie | 09-10-09

wens je super benen, een vlotte adem, een heerlijk weekend, en een mega-tijd!

Gepost door: anje | 09-10-09

2 uur 57 min Hopelijk kunnen we samen onder de drie uur eindigen en valt het weer mee.Het parcours is wel één ven de beste om een PR te lopen en zeker de talrijke supporters aan de kant.Tot zondag.

Gepost door: Johanbeton | 09-10-09

... VEEL SUCCES !!!

Gepost door: Layla | 09-10-09

Heeeeeeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeeel succes voor morgen!!!!!! Tot dan

Gepost door: Eeckhout Ronny en Conny Braekman | 10-10-09

Dikke proficiat Patricia, hartelijk gefeliciteerd met je prachtige prestatie in Eindhoven. Alvast megadikke kus hiervoor.
groetjes
Dorine

Gepost door: Dorine Demets | 11-10-09

tijden om van te dromen Tijden waar ik enkel maar kan van dromen en jij doet het op je dooie gemakje

Proficiat!!!

Gepost door: Geert Ryckaert | 12-10-09

De commentaren zijn gesloten.