02-08-09

stage vittel deel 2

intussen zijn we terug uit ons tweede woonst vittel.

twas er weer heerlijk vertoeven, trainen, eten en slapen. de rest werd voor ons geregeld. het eten was weer super, heel veel pasta met vis, had me opgegeven als vegetarier, de koffie achteraf was er ook weer, en het gezelschap was ook dit jaar weer meer dan in orde. de oudere garde met de plaagstoten, en de jongere garde met de verzuchtingen voor opnieuw een nieuwe training.

de duurloop op vrijdag was heerlijk, geen volk rond het meer, buiten een hond en een oud ventje die voor ons in de struiken reed, en heerlijk weer. we hadden 30 km zonder problemen, en 's middags nog eens 7,5 km. was natuurlijk wel vermoeid, maar door de ambiance was dit snel vergeten.

bij de intervallen moest stef mij en de andere dames naar een bepaalde tijd loodsen. hij deed dit weer supergoed, de tijden werden zonder in het rood te gaan gehaald. de jeugd, dit is layla, febe en laurance, volgden, maar moesten van willy minder afstand lopen. moet wel zeggen dat layla een superindruk gaf, hopelijk voor haar kan ze de limiet voor het bk nog halen.

in 7 dagen een totaal van 185 km, en zeggen dat vandaag de beentjes niet zwaar aanvoelen, kan me alleen maar doen hopen dat volgende zondag op het bk berglopen er een podiumplaats inzit. indien dit niet lukt, wil dit zeggen dat de anderen sterker zijn dan mezelf. deze week gingen de hellingen echt wel goed, maar dat was niet in wedstrijdverband. heb wel een sterke troef achter de hand, stef zal me helpen op de hellingen. hij is misschien niet zo snel op de weg als mezelf, maar op zo'n parcours kan hij lang in het rood gaan. ideaal zou zijn om samen de wedstrijd te lopen, alleen moet hij dan nog een toer van 5,5 km doen. als hij zich nog goed voelt, zal hij dat nog wel doen ook.

voor de zoveelste keer een heel speciaal dankwoordje voor trainer willy. hoe hij de groep kan bewerken en motiveren om toch maar het uiterste van hun grenzen te verkennen, je moet het maar doen. zijn raad is onbetaalbaar, alsook zijn steun tijdens training en wedstrijd. hopelijk is hij ook dit jaar weer in eindhoven naast mijn zijde.

de rest van de groep ook bedankt. om me te steunen tijdens duurlopen of interval, alsook de drieling en vierling voor de animatie tijdens de trainingen en maaltijden. de deals die gesloten werden werden allemaal vervuld, hopelijk volgend jaar opnieuw van die deals, het maakt de stage er alleen maar leuker op.

op naar het bk nu, een verslag volgend week.

groetjes, patje x

 

DSCN4133

 

DSCN4169

DSCN4189

DSCN4200

DSCN4230

DSCN4260

17:59 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Leuk Ziet er leuk uit zo'n stage , zijn die alleen voor clubleden ?

Gepost door: roadrunnerke | 02-08-09

tof !! Zo te zien was het weer dik in orde en hebben jullie weer heel wat kunnen trainen.

Gepost door: anita | 04-08-09

Hopla , de funderingen voor een sterk laatste deel van het zomerseizoen en natuurlijk Eindhoven zijn gelegd . Ik verwacht eigenlijk direkt na je aankomst in de Nederlandse klassieker dat je TWITTERT :-)

Gepost door: Kristien en ivan | 04-08-09

Leuk Zo te zien en te horen van Layla is het daar héél leuk geweest in Vittel.
Nogmaals aan jullie (Patje en Stef ) een dikke mercie voor de mooie dagen die je hebt doorgebracht in Vittel met Layla.
Veel succes zondag !!!

Gepost door: Annick | 05-08-09

en nu op naar Eindhoven...je hebt een veelbelovende stage achter de rug... nu nog gezond blijven en het kan niet mis gaan.

Gepost door: natalie | 07-08-09

Weer veel kunnen trainen di zusje!!!
mooie foto's...
xxx

Gepost door: je zusje | 11-08-09

De commentaren zijn gesloten.