30-07-09

stagevittel deel 1

hoi,

intussen zijn we het hier al goed gewoon, de laatste dagen dienen zich zelfs al aan. de trainingen zijn al goed verlopen, de eerste intervallen waren misschien wat aan de trage kant, maar het waren kortere afstanden, en de warmte was er ook wel, zo'n 30 graden en geen zuchtje wind.

de duurlopen verlopen perfect, hartslag zit mooi in de zone, en de beentjes komen er weer door. dit komt zo, op 9 augustus neem ik nog eens deel aan het bk berglopen, en dinsdag was er heuveltraining die ik meer dan de rest mocht doen. daardoor stijve beentjes, maar met goede raad en een zalfje van martin zijn deze problemen bijna van de baan.

morgen een lange duurloop aan het meer van contrexville, denk zo'n 2 uur 30. in de namiddag lichtjes loslopen en veel strechen, om dan zaterdag nog de laatste trainingen te doorspartelen. dan een weekje klaarstomen voor het bk, om dan alles op alles te zetten voor de marathon.

mijn ventje is ook weer goed bezig, hij zei niet zoveel te trainen als vorig jaar, maar zal dan niet veel meer mogen doen, want telkens staat hij klaar om me te hazen. ook vanmorgen in het bos de verschrikkelijke 6 x 800 werd perfect getrokken, enkel mijn hartslag zat wat aan de hoge kant, maar eens in het rood gaan kan geen kwaad.

voila, zal dan de rest van de stage wel op de blog zetten dit weekend.

groetjes, patje x

 

22:15 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

26-07-09

bosmolensloop 2009

weeral een klassieker op het programma. de vrienden van ivac staan in voor de organisatie, dus daar kan er al niets mislopen. normaal zet ik met deze wedstrijd de congé in, maar was al een weekje in verlof, dus kon lekker uitgerust aan de start komen, maar eerst een praatje gemaakt met natalie tijtgat en familie, mathis deed mee aan de kinderloop.

aan de start geen directe concurrentes gezien voor de 10 km, op de 5 zaten layla vancompernolle en audrey goesaert, en moesten we tesamen starten. om geen risico's te nemen mijn start zoals altijd genomen, om na een kilometer me te laten afzakken tot bij de 2 dames die streden voor de overwinning op de 5. layla moest halverwege lossen, ik pordde haar nog wat aan, maar audrey was duidelijk te sterk voor haar. ben bij layla gebleven tot de finish, om dan de resterende 2 toerkes op eigen tempo te lopen. was dus nooit in het rood gegaan, en had toch een tijd van net beneden de 40 minuten, maar de afstand was zo'n 300 meter minder.

daarna nog wat losgelopen met nico serroen en freddy vermeulen, me wat verfrist en stef gaan helpen zijn congé gaan inzetten hihi. nee, twas er amuzant, we kennen er vele mensen, dus tegen dat we iedereen gezien hadden, waren de prijzen al verdeeld.

dit blogje is gemaakt in vittel, ons vast stekje in de zomer. dag 1 van de stage zit er weeral op, de rit vanmorgen verliep vlekkeloos, hier een stralend zonnetje, dus de sfeer zat er direct in. het eerste duurloopje en interval zit er al op, morgen beginnen we aan het grote werk. 3 trainingen op het programma, dus de rust ertussen zal wel gerespecteerd worden.

zal deze week zeker nog iets posten over onze avonturen te velde, hopelijk blijft het weertje hier een week hangen, zodat het toch wel leuker trainen wordt.

slaapwel, patje x

 

Bosmolenloop Izegem 24-07-09 049

Bosmolenloop Izegem 24-07-09 066

21:52 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |