30-07-09

stagevittel deel 1

hoi,

intussen zijn we het hier al goed gewoon, de laatste dagen dienen zich zelfs al aan. de trainingen zijn al goed verlopen, de eerste intervallen waren misschien wat aan de trage kant, maar het waren kortere afstanden, en de warmte was er ook wel, zo'n 30 graden en geen zuchtje wind.

de duurlopen verlopen perfect, hartslag zit mooi in de zone, en de beentjes komen er weer door. dit komt zo, op 9 augustus neem ik nog eens deel aan het bk berglopen, en dinsdag was er heuveltraining die ik meer dan de rest mocht doen. daardoor stijve beentjes, maar met goede raad en een zalfje van martin zijn deze problemen bijna van de baan.

morgen een lange duurloop aan het meer van contrexville, denk zo'n 2 uur 30. in de namiddag lichtjes loslopen en veel strechen, om dan zaterdag nog de laatste trainingen te doorspartelen. dan een weekje klaarstomen voor het bk, om dan alles op alles te zetten voor de marathon.

mijn ventje is ook weer goed bezig, hij zei niet zoveel te trainen als vorig jaar, maar zal dan niet veel meer mogen doen, want telkens staat hij klaar om me te hazen. ook vanmorgen in het bos de verschrikkelijke 6 x 800 werd perfect getrokken, enkel mijn hartslag zat wat aan de hoge kant, maar eens in het rood gaan kan geen kwaad.

voila, zal dan de rest van de stage wel op de blog zetten dit weekend.

groetjes, patje x

 

22:15 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

opbouwen Traag maar zeker weer op je gewone ritme. Opbouwen en er weer staan. Een ding is jammer naar Kuurne kan ik niet komen 'rapper dan een ezel' 21km West-vlaams kampioenschap . de dag voordien hermesloop voor criterium Oostende ,reeks H2.

Gepost door: Clint | 30-07-09

Helaba Sport toeristen !! gaat goed zie ik ! tja lastig zal het wel zijn ! maar niks voor niks hé hazewindje !! Alvast nog veel plezier met de laatste dagje en geniet van je duurloop(je) :-) grtjes uit Belgenlandje !

Gepost door: Katrien | 31-07-09

De commentaren zijn gesloten.