28-06-09

dwars door sint-pieter en pk 10000

hoi, deze week op training mijn planning van het weekend aan willy doorgegeven, en kreeg groen licht om zowel in kuurne als het pk mee te doen. moest wel beloven om tweemaal niet voluit te gaan, enkel de plaats was van tel.

in kuurne was er tegenstand van marlene vandenbrouck, maar zij is master, dus kon haar laten gaan, bij de seniores was er niet direct dichte concurrentie. gezien gino en tom van de club ook meeliepen, zette ik me in het spoor van tom, om te zorgen dat hij zijn gehoopte tijd zou kunnen lopen. zelf zat ik tamelijk op mijn gemak, en met een tijd van net geen uur op 14,7 km zal ik nooit in het rood gegaan zijn. tom zelf was supercontent van zijn konijntje, haha, want hij was enkele minuten rapper dan vorig jaar.

vanmiddag dus het pk, en twas enorm warm. gelukkig was er water en sponzen voorzien, en iedereen maakte er gretig gebruik van. het was een gemengde wedstrijd, dus hoopte ik om met iemand mee te kunnen lopen. winnen zat er niet in, hanna vdbussche was er ook, samen met 2 hazen, sandra schenkel, belgisch kampioene, en koen vandemarliere. denk dat ze me tweemaal gedubbeld hebben, een klasse verschil dus. mijn hoop zonk direct in mijn schoenen na de start, na 50 meter al moederziel alleen, mocht niet denken hoeveel rondjes ik nog moest lopen. heb wel nooit diep geweest, kon me evenwel niet motiveren ook om een tandje bij te steken. heb dan maar tijdens het lopen gesupporterd voor iedereen die me inhaalde. iedereen was wel zo lief om na hun finish ook voor mij te roepen. kwam aan in 39.51 en tweede west-vlaamse, verre van een mooie tijd voor mij. heb intussen beslist om enkel nog een 10000 te lopen als ik zeker ben van een haas.

nu is er rust aangebroken, hoewel ik dit weekend nooit last had van het bekken, zal ik toch verder kijken waar de oorzaak ligt. dit moet opgelost raken, anders zou de marathonvoorbereiding misschien te zwaar worden.

groetjes, laat nog in de komende weken weten hoe het met me gaat. x patje

 

DSCN3997

DSCN4005

DSCN4018

DSCN4026

DSCN4037

DSCN4048

DSCN4049

20:55 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Een 10000m is altijd veel moeilijker op piste, en met een 15km in de benen van vrijdag...dat haasje volgende keer zal inderdaad een goeie oplossing zijn.

Gepost door: natalie | 28-06-09

Positieve .... evolutie van het bekken , hoop dat het zo kan blijven al begrijp ik ook de ongerustheid over dit mooi stukje skelet ...dat de ruggegraat verbindt met de benen !! Toch een superdruk wedstrijdweekend afgewerkt ..kan me niet direkt herinneren dat je er 2 dagen na elkaar invliegt . Tom zal zich zijn haasje niet vlug vergeten en Hannah is al goed terug in vorm na haar blessure . Post nu en dan iets zodat we je kunnen intomen en/of aanmoedigen . Bachten de kupe aan de kust zijn er enkele mooie parkoers voor duurlopers .....hier kun je de vakantiesfeer koppelen aan een lange strandloop . Tot ziens .

Gepost door: kristien en Ivan | 28-06-09

mooi .....patricia om je zo eens te zien lopen in kuurne.de blijdschap van hetlopestraalt van je af.mooie fotos stef!! wa kan een sport toch mooi zijn.

Gepost door: tuyttens gino | 28-06-09

proficiat en bedankt sterk hoor hoe je tweemaal naeen boven de 15 km/u loopt, en dan nog zondag met zo'n warm weer zeg. Een mooie zilveren medaille op een pk is toch heel super vind ik. Nogmaals bedankt om me vrijdag te helpen aan een supertijd die ik zeker vorig jaar niet ging kunnen halen. Jammer dat je er zondag helemaal alleen voor stond, het loopt inderdaad veel gemakkelijker als je een haasje hebt. Ik hoop ooit nog iets te kunnen terug doen, bedankt ook voor Stef voor de mooie foto's waarop te zien is dat je heel onstspannen loopt met veel overschot, groeten en tot op training..

Gepost door: Tom Hoornaert | 29-06-09

Je hebt je twee wedstrijden kunnen lopen op overschot en de tijd was zeker niet slecht.Je zus Anita.

Gepost door: anita | 29-06-09

twee wedstrijden en nog een ommetje langs de
kastelen van Izegem! Van een loopweekend gesproken. Ik zou zeggen ...

Keep on runnin' in a free world!

Gepost door: Geert Ryckaert | 29-06-09

Proficiat met je twee mooie prestaties!
Kusje Layla

Gepost door: Layla | 03-07-09

De commentaren zijn gesloten.