22-05-09

halve marathon oxyg'hem

vroeg moeten opstaan, want om halfacht was er afgesproken met nico serroen in wevelgem, om daarna nog didier meyfroot en zijn schoonpa john op te pikken. daarna koers gezet naar Hem, gelukkig was alles goed uitgepijlt, want half Hem was afgezet voor ons. qua organisatie zou alles weer tip top in orde zijn. we waren ruim op tijd, zodat we ons op het gemak konden inschrijven en klaarmaken. nico had een lichte verkoudheid, en door de grote tegenstand op de halve besliste hij om mij te hazen. zei natuurlijk niet nee, ook al omdat hazen kristof en martin andere verplichtingen hadden. ook bij de dames was de concurrentie groot, want een russische, een burundese, marijke guillemijn en enkele andere noord-franse dames streden voor het podium. ook natalie tijtgat was present, zij liep er de 10 km. ze vertelde dat het een mooie omloop was, met enkele stukken vals plat.

eens gestart, waren we direct met drie dames weg. de russin en het zwartje zaten in mijn spoor, maar voelde me 100 procent, dus we zouden wel zien waar we uitkwamen. nico voerde ons peloton aan van zo'n 10 man. na enkele kilometers kregen we nog een haas, de man van die russin was eraf gelopen vooraan, en zou haar loodsen. er waren 2 ronden, en na 10 km hadden we 40 minuten. dit was geen licht parcours, grote stukken vals plat. na de wedstrijd zouden we horen dat er wegenwerken waren, en het parcours volledig hertekend was. na 11 km schudde de russin aan de boom, net toen ik door maagkrampen een dipje had. vloog er dus direct af, zag het zwartje niet veel later ook lossen. het gat was snel 100 meter op haar, gelukkig verdwenen de krampen iets later. zijn dan opnieuw wat versneld, maar kreeg het gat niet meer dicht. kwam zo dus als derde aan, op een half minuutje van dat zwartje, en een minuut van de indrukwekkende russin, die duidelijk niet diep hoefde te gaan. het podium was binnen, de benen waren weer super geweest. mijn tijd is 1.23.32, maar iedereen was zo'n 3 minuten trager door het zware parcours, zodat ik eigenlijk weer dicht aan mijn pr zou zitten. blijkbaar is de conditie niet verminderd door enkele wedstrijdloze weekends.

natalie werd op de 10 km ook derde, na haar blessure van enkele weken terug een opsteker. was leuk je nog eens te zien, samen met de ganse bende.

didier zit duidelijk ook op schema voor zijn marathon, hij werd zesde in totaal in een tijd van 1.20.51

ook nog mijn haaske bedanken, woensdag staat er ééntje klaar na de wedstrijd in de zilten nico.

voila, tot het volgende verslagje, patje x

 

DSCN3783

DSCN3804

DSCN3814

DSCN3827

DSCN3831

21:04 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat met je podiumplaats...je bent de laatste tijd in goeie doen hé...op naar de volgende grote prestatie.

Gepost door: natalie | 22-05-09

In Internationaal gezelschap .. is het goed vertoeven . Kon je de conversatie tussen het Russisch echtpaar verstaan ?
Je hebt toch weer een " propere " prestatie afgeleverd in Hem . Die Franse grensstreek ligt je wel goed heb ik de indruk . Wat me wel altijd opvalt zijn die enorm grote borstnummers .. .
Veel succes in Roeselare en waarschijnlijk nog een nummertje in Kortrijk ?

Gepost door: Kristien en ivan | 23-05-09

Proficiat met je prestatie, patricia!!
Goed gelopen.
Tot de volgende ;)
Greetz Layla

Gepost door: Layla | 23-05-09

Mooi Je hebt er terug een mooie wedstrijd opzitten,knap gedaan.We kijken al uit naar je volgende prestatie.Je zus Anita.

Gepost door: anita | 24-05-09

halve marathon Hem Proficiat met je 3de plaats! Groeten, Wim.

Gepost door: Wim | 24-05-09

proficiat ......patricia met uw schitterende wedstrijd en
mooie prestatie.tot woensdag op de zilten.

Gepost door: tuyttens gino | 24-05-09

Mooie prestatie Terug een mooie wedstrijd gelopen Patricia,en je tijd was toch zeer mooi je mag zeker tevreden zijn schoonzus.

Gepost door: Bart | 24-05-09

Jawadde..... ... ge doet er ook goed aan door zeg... en wat een resultaten !!!
Proficiat !!!
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 28-05-09

super om derde te worden in zo'n gezelschap!!!! En die tijd is fenomenaal gezien het parcours, fijn om zo'n goeie loopster in de groep te hebben, bedankt om te suporteren in Roeselare woensdag laatst, groeten Tom.

Gepost door: Tom Hoornaert | 31-05-09

De commentaren zijn gesloten.