26-04-09

pk 3000 in tielt

 

mijn verhaal begint eigenlijk al donderdagavond. moest bij dokter martens voor mijn inspuiting, maar door een spoedoperatie mochten we pas om 23 uur ons aanmelden. gelukkig verliep alles toen vlot, moet me wel enkele dagen koest houden. had vrijdag een rustdag voorzien, en zou zaterdagmorgen loslopen om te zien indien ik geen last had.

vrijdagavond stond mijn ventje aan de start van de wedstrijd dwars over de mandel in roeselare. we hadden de uitslag van vorig jaar er eens bijgehaald, hij liep toen aan een dikke 15 per uur. de twijfel was er wel om nog eens zo te kunnen lopen, maar hij zou zijn best doen. in de start was hij mee met patrik, veerle en tom van de club. de tweede ronde trok tom alleen door, en kon stef amper aanklampen. de laatste ronde trok hij dan door voor tom om een goede tijd te hebben. de laatste honderd meter kwam hij bij gino, om nog een sprintje te trekken. hij had 37.17, gino enkele seconden later, en tom nog eens enkele tellen later. allen een gemiddelde van 15,85, een bijzondere prestatie van alle drie.

ikzelf dus zaterdagmorgen gaan loslopen, en ondervond nergens last. eens in tielt was er alison bogaert van de club, els ingelbrecht en dochter esther, valerie pollentier en lies derudder. er werd afgesproken met alison om samen te werken, en zei dat ik ging kop trekken de eerste ronde in 1.28, wat wonderwel lukte. toen nam alison over, maar het tempo zakte wel iets. intussen bleven we met drie op kop, lies derudder was ook nog mee. de derde ronde nam ik weer over, en voelde ze beide lossen. net toen lies naar de tweede plaats kwam, versnelde ik. had direct een geruststellende voorsprong om zo solo naar pk winst te lopen. kwam aan in 10.48, een mooie tijd, aangezien ik alleen liep en mijn pr slechts 6 sec sneller is.

zo sluit ik een periode van 6 opeenvolgende overwinningen af, er zitten wel 2 teamoverwinningen in, maar die tellen ook vinden we. nu op het gemak de inspuiting zijn werk laten doen, en eens uitkijken waar we in mei kunnen starten. de interclub staat nog niet vast, de ploeg is nog niet volledig ingevuld. de trainers beslissen, maar hou me zeker klaar om te starten.

salukes, patje x

DSCN3562

DSCN3567

DSCN3574

DSCN3582

DSCN3588

DSCN3595

16:24 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat met uw titel...en nog een knappe tijd ook...je seizoenstart kan alvast niet meer stuk.

Gepost door: natalie | 26-04-09

Een dikke proficiat met je prestatie hoor!
Die heb je zeker en vast verdiend.
Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 26-04-09

Proficiat Nen dikke proficiat met je overwinning,mooie tijd gelopen.Op naar je volgende overwinning.

Gepost door: anita | 27-04-09

Tussendoortje ... kan tellen . Een Provinciale titel in solo-stijl , volle 2 seconden sneller dan op interclub in Nieuwpoort verleden jaar waar het een tactische wedstrijd was .
Toch de wedstrijd weer naar je hand gezet en favorietenrol waargemaakt . Leuk met Els naast je . Els is zondag nog speciaal teruggekomen om met Kristien op de 800 m te strijden .
Veel succes met je wedstrijdkeuze volgende maanden , we blijven supporteren .

Gepost door: Kristien en ivan | 27-04-09

Proficiat met je eerste plaats schoonzus.

Gepost door: Bart | 27-04-09

Weeral... ... een 1e plaats !!! Je bent goed op dreef !!!
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 27-04-09

prachtig gelopen, zowel van jou als van Stef. Super hoe je de overwinningen aan elkaar knoopt. Ja; de AVR-leden zijn allen goed in vorm, vrijdag was het leuke dat we samen werkten aan een mooie tijd, groeten.

Gepost door: Tom Hoornaert | 27-04-09

WOAAAAAAAAAAWWWW ! Knappe meid !! dikke proficiat ! op naar de volgende jihaaaaaaaaaaaaaaa !!

Gepost door: Katrien | 27-04-09

Gewoon opletten dat je muren genoeg hebt om alle medailles aan te hangen ... goe bezig !!!
Grtz xx

Gepost door: Peter en Joke | 01-05-09

proficiat met al u mooie prestaties.straks win je nog in rotterdam.doe zo voort.

Gepost door: danny | 03-05-09

Proficiat met je provenciale titel hoor patje!
Je hebt dat goed gedaan hé, zeer sterk gelopen en heel knap!
(De foto's probeer ik nog vanavond door te sturen)
Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 04-05-09

De commentaren zijn gesloten.