13-04-09

run bike run in menen

4 dagen knokke, 4 dagen serieus trainen. maar natuurlijk ook genieten, shoppen, lang slapen, ... de trainingen zelf verliepen heel goed, de interval werd steeds getrokken door stef, die eindelijk in conditie geraakt. zijn hartslag is al serieus gezakt bij dezelfde snelheid, het gaat de goede kant op. ikzelf heb bijna geen last meer van het bekkengewricht, maar overweeg toch de inspuiting, de dokter zal wel raad weten.

zaterdagavond kwamen we naar huis, want 's morgensvroeg trokken we naar menen, waar triatleet frederiek vanlierde een wedstrijd organiseerde waarbij er één iemand loopt en de andere meefietst met een mtb. sylvie verthé had me gevraagd haar zus els te vervangen, want zij moest werken. heb niet moeten nadenken, 'tis eens een andere sfeer dan die stratenlopen, alles gaat er veel gemoedelijker aan toe. de taktiek was simpel, rap vertrekken, sylvie haar specialiteit, om dan de voorsprong te verdedigen. er werd ook beslist om veel te wisselen, zodat je nooit echt in het rood kon gaan. de wisselbeurten kwamen goed van pas om uit te blazen, pas in het terugkeren, waar het onverhard was, werd het lastig om te fietsen, maar ook daar kwamen we nooit in de problemen. zo kwamen we als eerste aan met een voorsprong van 3 min 30 op het tweede damesteam. van alle teams samen zaten we nog in de eerste helft, een mooie opsteker vonden we zelf.

deze week enkel maar duurlopen, want zaterdag staat de lakosta met rood aangestipt.  zondag een verslagje op de blog.

salukes, patje x

DSCN3464

DSCN3467

DSCN3477

DSCN3482

DSCN3483

22:10 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

proficiat Ziet er tof uit zo'n bike-run. En terug op het podium: proficiat!!

Gepost door: sandra | 14-04-09

Een nieuwe ... wending in je carrière ? Kun je ook zwemmen ? Het borstnummer is in elk geval minder groot als die van verleden week !! En in team presteren heeft toch een extra dimensie . We wensen je veel succes nu zaterdag in Kortemark . Ik was van plan af te zakken om er te supporteren voor sommigen maar het feest gaat jammergenoeg niet door . Andere verplichtingen , dus uitkijken naar je verslag !

Gepost door: Kristien en ivan | 14-04-09

proficiat Knappe en sterke prestatie die jullie hebben neergezet! Het is een leuke wedstrijd die duo race! Dat is zeker voor herhaling vatbaar!
Alvast heel veel succes aanstaande zaterdag! We zullen wellicht ergens staan supporteren!

Groetjes daar

Gepost door: Lies | 14-04-09

Leuk Het ziet er inderdaad leuk uit,k'denk wel een aanpassing van lopen ,fietsen,lopen maar jullie hebben dat goed gedaan.Proficiat met jullie eerste plaats.

Gepost door: anita | 14-04-09

1e Ne dikke proficiat met jullie geleverde prestaties !!!
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 14-04-09

T'is eens iets anders hé...mooie overwinning. Proficiat. Succes in Langemark.

Gepost door: natalie | 15-04-09

proficiat .....met uw mooi resultaat in menen.het is eens iets anders he.lopen en fietsen.zaterdag ga ik proberen om zo lang mogelijk met u mee te gaan.
we zien wel.de conditie is er,ik ga het erop wagen.ik ga de koeken zaterdag na de koers veref
fenen he patricia.tot zaterdag in kortemark!!!

Gepost door: tuyttens gino | 15-04-09

proficiat kwas bly dak je kon zien lopen je bent beregoe bezig tof!!! grts amar

Gepost door: amar | 15-04-09

Proficiat met je prestatie hoor.

Gepost door: Layla | 17-04-09

De commentaren zijn gesloten.