21-03-09

bruggenloop in wijnendale

vandaag de eerste dag van de lente, en ook mijn eerste wegwedstrijd van het jaar. dinsdag nog een goede interval gehad, helaas de dag erna weer flink last van een terugkerende onsteking aan het bekkengewricht. even leek de wedstrijd ver weg, maar kine joeri heeft me flink onder handen genomen, zodat tegen vrijdag ik weer pijnvrij kon loslopen. bedankt maatje, je bent er als ik je nodig heb.

de wedstrijd zelf dan. aan de start kwamen de concurrentes die ik verwachtte, lokale kim vandewaetere, els verdonck, alsook jonie vanhoutte, vorig jaar tweede, ze is wel pas veertien. ze startte als zot, want is gewend van korte crosskes te lopen. na de eerste kleine ronde kwam ik via haas marnix vancayseele erbij, en ging er vlot over, want haar adem stokte al een beetje. toen nog twee grote ronden, en bij het ingaan van de laatste riepen gwen en karim dat de voorsprong al ruim voldoende was. ben dan wat vertraagd, zodat marnix zijn eigen wedstrijd nog kon lopen, hij moest nog een toerke extra doen. ben dus vrij gemakkelijk als eerste over de meet gekomen, een stimulans voor de volgende wedstrijden. na de wedstrijd hoorde ik dat jonie gestopt was, kim werd zo knap tweede voor els. even vermelden dat els op de jogging ook al tweede werd, na els verthé.

bij de heren was koen naert winnaar voor joeri vansteelandt en nico serroen. na de wedstrijd wat beter kennisgemaakt met koen. ook hij is van de partij volgende week in zandvoort.

deze keer enkel foto's van het podium, want stef liep ook zijn eerste wedstrijd sedert een half jaar. hij hoopte de 12,5 km aan 14 te lopen, het werd iets beter, want zijn tijd is 52.45, aan 14.22 is dat. mijn tijd op 8,9 km is iets van 34.30, ben vergeten van afduwen. marnix was binnen rond de 48 minuten, en tom hoornaert had een knappe tijd van begin de 51 minuten.

nu is het zaak van bij dokter maertens te geraken voor mijn onsteking, want de zomer is nog lang, en wil mijn hoofddoel niet in gevaar brengen.

beykes, patje x

DSCN3316

DSCN3317

21:21 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat !!! Knappe wedstrijd gelopen zeg !!! Leuk om je als eerste over de finish te zien vliegen ...
Grtzzz gwen.

Gepost door: Gwen | 21-03-09

Proficiat met uw overwinning...alvast een mooi begin van het wegwedstrijden seizoen.

Gepost door: natalie | 21-03-09

Proficiat Viola sii .. Uw 1e wegwedstrijd en gzijt er terug;)
Dikke proficiat hoor!
Hopelijk word het niet te erg met je bekkengewricht, vlug naar de dokter gaan hé.
Nog veel succes in je wegseizoen.
Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 21-03-09

sterke wedstrijd Proficiat met je eerste overwinning op de weg ;er zullen er nog veel volgen in 2009.Maar verzorg goed de beginnende kwetsure aan het bekken.Loop je volgende week zaterdag niet in Oostende(Noordzeeloop)?Dit is de eerste maal dat die doorgaat en het is een gevarieerd parcours van weg,strand en dijk.Je zal daar zeker kans maken op het podium.
groetjes en hou je goed.

Johan

Gepost door: Johan Watthy | 22-03-09

Proficiat schoonzus met je eerste plaats je staat daar mooi op de eerste stek.

Gepost door: Bart | 22-03-09

proficiat Proficiat met je eerste overwinning.

Gepost door: sandra | 22-03-09

proficiat met je mooie overwinning. En nog niet veel mannen voor je ook zeg. Het ziet eruit dat je seizoen mi nstens even goed word als vorig jaar, als je zo hard werkt op training verdien je het wel. Succes in Zandvoort, groeten..

Gepost door: Tom Hoornaert | 23-03-09

Proficiat Heel goed gelopen, knappe prestatie!
Proficiat ook aan Stef, is zeker prima gelopen!
Verzorg u maar goed meid!

Groetjes
Lies

Gepost door: Lies | 23-03-09

Je straalt ... op het podium . Je hebt er blijkbaar van genoten . Goed te verstaan , als ik zie dat je pas vrijdag groen licht kreeg om te lopen . Zondag een foto gezien van jou als jonge snaak en je zat er ook in het midden van de drieling . Blijkbaar heb je daar de gewoonte gekweekt om in het midden op het podium te staan .
Stef kan er ook wat van , regelmatig trainen is mijn boodschap . Tot blogs .

Gepost door: Kristien en ivan | 23-03-09

proficiat ......met je mooie overwinning in torhout.er gaan er nog volgen!!!met als einddoel de grote
finale in eindhoven.daar wil ik ook bij zijn in
uw spoor hopelijk.

Gepost door: tuyttens gino | 23-03-09

1ste plaats proficiat met je overwinning,je bent heel goed vertrokken voor het wegseizoen.Stefaan mag ook zeer tevreden zijn over zijn wedstrijd,knap gelopen allebei.

Gepost door: anita | 24-03-09

De commentaren zijn gesloten.