01-03-09

bk korte cross in oostende

vaste waardemeter in het begin van het jaar is de korte cross op het bk. na izegem iets om naar uit te kijken, want daar was het niet goed. de griep is nu volledig verdwenen, enkel de hartslag is nog hoog.

eens de grote bende dames gestart is, merk ik van een snelle start niet veel, wordt gepasseerd langs beide kanten, nochtans sta ik verre van stil. het tempo ligt erg hoog, en kom na 800 meter door als 42°. blijf gaan, en kan nu enkele dames terug passeren. bij de eerste helling van de laatste ronde eens doorgetrokken, en direct voorbij enkele dames in één keer. zo passeer ik bij de laatste hellingen op 500 meter als 32°, om te finishen als 29°, dit als trainer willy goed heeft geteld.

ben best tevreden, de conditie komt terug, maar ben nog niet op het niveau van voor de griep. ben vandaag voor enkele jonge loopsters die ik anders niet kan verslaan, maar ook zij kunnen in de lappenmand hebben gezeten. kan nu nog enkele weken deftig trainen, zodat ik in vorm ben voor de eerste wegwedstrijden.

die eerste wordt de bruggenloop in wijnendale-torhout. daar woont ene christophe clyncke, die komt supporteren. heb er al vele keren gelopen, tis een klein wedstrijdje rond de kerktoren met niet veel bochten. heb er telkens op het podium gestaan, enkele keren gewonnen, en ooit eens tweede na kersvers belgisch kampioene indoor nathalie tijtgat. nog eens proficiat meiske, je hebt een superwinter gelopen, hopelijk zal de zomer ook zo zijn.

mijn tweede is op uitnodiging van sponsor running center. samen met stijn fincioen, lieven vdbrouck, tom vanslambrouck en dieter brouckaert vormen we een groep die wordt vergezeld van de zusjes verthé, dimitri caby, stijn vandevelde en bart vercamer. samen lopen we in zandvoort, nederland. daar is een grote wedstrijd op het circuit van zandvoort, door de duinen, op het strand en de winkelstraten van het stadje. zie er enorm naar uit, ook al ben ik de minste van de bende. intussen is mijn nieuwe tenu besteld. hopelijk kan ik die showen op mijn eerste wedstrijd.

patje,x

DSCN3287

DSCN3292

DSCN3297

20:17 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

Je komt terug ... dat is al duidelijk . En zonder kleerscheuren de moeilijke winter doorgekomen . Nu op naar je lievelingswedstrijden . Blijven trainen is de boodschap . We zijn al vol spanning naar je outfit !!
Kristien traint nu voor het BK masters op 15 maart . Ze wil er nog eens vlammen zoals op het PK in Jabbeke . Ik denk dat ze scherp staat : vrijdag laatst alleen op de sintelpiste 3 x 1000 m à 3 min 50 afgewerkt .

Gepost door: Kristien & ivan | 01-03-09

wegwedstrijden De croskes zullen zijn dienst wel bewijzen op je volgende wedstrijden. Je zal er wel staan tegen de wegwedstrijden!!!

Gepost door: sandra | 01-03-09

Dit was al stukken beter dan Izegem hé...mooie prestatie hoor. Dat doet het beste vermoeden voor de zomer.

Gepost door: natalie | 01-03-09

Ja op die crossen daar gaat het altijd supersnel,maar je mag best tevreden zijn je bent goed de winter doorgekomen en dat beloofd voor komende zomer,wie weet staan we deze zomer eens samen aan de start van een wedstrijd dan zal ik me moeten reppen om geen ronde aan mijn broek te krijgen.

Gepost door: Bart | 02-03-09

Leuk dat jij altijd zo sportief blijft! Je zal er snel terug helemaal staan ze!

Gepost door: Wendy | 02-03-09

Mooi !! Je hebt de crossen met glans doorstaan en je bent zeker klaar voor aan het zomerseizoen te beginnen.Veel succes verder.

Gepost door: anita | 02-03-09

hey
proficiat. Het is niet leuk om terug te komen als je ziek bent geweest...maar door te trainen geraak je vlug op uw topniveau. Misschien tot donderdag op training...groetjes

Gepost door: kimberly | 02-03-09

goed gedoseerd toch? Van 42ste tot 29ste. Bij een nationaal kampioenschap zijn de allerbesten aanwezig. Toch knap vind ik dat je steeds atletes kon inhalen, zoals je zegt is je hartslag nog steeds niet optimaal, dit komt zeker ok. Trouwens ook bedankt voor de toffe reactie op mijn verslag van Watervliet, ik had de donderdag inderdaad nog redelijk stevig getraind, de pannenkoeken hebben hun werk gedaan, .....

Gepost door: Tom Hoornaert | 02-03-09

wegwedstrijden je conditie komt zeker terug.je zult nog vele
wedstrijden winnen of in de prijzen vallen.tot
donderdag op de training.

Gepost door: tuyttens gino | 04-03-09

Knap.... .... gelopen daar in Oostende !!!
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 04-03-09

Proficiat ... met je prestatie.
Veel succes bij het trainen voor de eerste wegwedstrijden.

Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 04-03-09

En nu weer volle gaas é Nieuwe moed, nieuwe sponsor, nieuwe start !!!
Volle gaas vooruit en weer wedstrijdjes pakken ...

Gepost door: Peter en Joke | 11-03-09

De commentaren zijn gesloten.