15-02-09

cross in izegem

na het weekje griep vorige week zaterdag de eerste maal 5 kilometer gaan lopen. tviel nogal mee, maar de dag erna was ik weer ziekjes. was duidelijk nog niet op kracht. ben dan pas de maandag opnieuw gaan lopen. de hartslag was redelijk hoog, de beentjes waren zwaar. toch de ganse week getraind, want wilde starten in izegem. ken er velen, want ga er soms nog trainen.

aan de start enkele bloggers, lies deruddere, katrien morlion en natalie tijtgat. het parcours was loodzwaar en bochtig, izegem waardig dus.

over de wedstrijd kan ik kort zijn. slecht. in de start nog redelijk, dan geprobeerd op te schuiven, wat lukte, maar tegen halfweg ging het licht uit. de adem stokte, benen waren redelijk, maar geen kracht. de dames die ik had ingehaald, kwamen terug over mij, en kon eigenlijk niets doen. het ging zelfs zover dat er atletes voor me eindigen die anders ver achter me zitten. maar dat is dan weer goed voor hen, kunnen zeggen dat ze me ook eens verslegen hebben. zit er niet mee in, de griep zat nog te diep in me, had het eigenlijk niet zo verwacht, maar maak me niet druk. 2 weken goed trainen zonder hervallen en ik ben weer op mijn vorig niveau. dan staat het bk korte cross op het programma. daarna begint het wegseizoen voor me. waar weet ik nog niet, maar zal eerst ergens een klein koerske lopen, om eens te zien wat ik mag verwachten op grotere afspraken.

gisteren zaterdag nog een leuk verzetje. nee, geen valentijn, zelf vinden we dat de dag van de comerce. de kampioenenploeg van vorig jaar van de beker van vlaanderen zit bij de geselecteerden voor ploeg van het jaar bij stad roeselare. zo werden we gefilmd terwijl we losliepen en een beetje dolden met elkaar. dan nog een interview gegeven als kapitein van de ploeg. best eens leuk, zullen wel nog horen waar en wanneer die verkiezing is.

zo, tot de volgende post, greetz patje x

DSCN3259

DSCN3261

DSCN3270

DSCN3274

21:54 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

05-02-09

griepje

de laatste twee weken liep alles van een leien dakje.

de snelheidstrainingen waren super, ging nooit in het rood en toch waren de tijden beter dan ooit. zondag 1 februari afgesproken met martin om een lange duurloop af te werken, mijn haasje is aan het trainen voor de marathon van rotterdam, wilde hem wel eens helpen tijdens zijn trainingen. het was leuk, stef was ook mee, maar niet de volledige toer.

's middags enkele keren moeten hoesten, en stef zei dat het wel van diep kwam. tijdens het wk cyclocross begon ik dan koorts te krijgen, hoofdpijn, rillingen. moesten dan nog naar mijn doopmeter wafels gaan eten, daar dan in de zetel gelegen, enfin, de hele rimram passeerde. ben dan maandag naar de dokter geweest, en 'twas duidelijk de griep. gelukkig ook goed nieuws van de doc, mijn bloeduitslag was net binnen, en alles is nog in orde. dus voorlopig nog geen ijzerspuiten voor me.

deze week dus geen enkele kilometer gelopen, hopelijk kan ik zaterdag eens een half uurtje joggen, anders is het voor zondag. dus geen pk voor me, had gehoopt me eens te kunnen meten met de toppers, meer dan de vijfde plaats zat er toch wel niet in, maar was toch liever aanwezig geweest. dus voor alle deelnemers zondag, veel geluk gewenst.

ook even meegeven dat onze loopwedstrijd, de 3° herdenkingsloop rudy bekaert, doorgaat op zaterdag 6 juni, hier in rollegem-kapelle. hopelijk voor de eerste keer met mooi weer.

tot de volgende, hopelijk met beter nieuws. patje x

20:40 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |