15-02-09

cross in izegem

na het weekje griep vorige week zaterdag de eerste maal 5 kilometer gaan lopen. tviel nogal mee, maar de dag erna was ik weer ziekjes. was duidelijk nog niet op kracht. ben dan pas de maandag opnieuw gaan lopen. de hartslag was redelijk hoog, de beentjes waren zwaar. toch de ganse week getraind, want wilde starten in izegem. ken er velen, want ga er soms nog trainen.

aan de start enkele bloggers, lies deruddere, katrien morlion en natalie tijtgat. het parcours was loodzwaar en bochtig, izegem waardig dus.

over de wedstrijd kan ik kort zijn. slecht. in de start nog redelijk, dan geprobeerd op te schuiven, wat lukte, maar tegen halfweg ging het licht uit. de adem stokte, benen waren redelijk, maar geen kracht. de dames die ik had ingehaald, kwamen terug over mij, en kon eigenlijk niets doen. het ging zelfs zover dat er atletes voor me eindigen die anders ver achter me zitten. maar dat is dan weer goed voor hen, kunnen zeggen dat ze me ook eens verslegen hebben. zit er niet mee in, de griep zat nog te diep in me, had het eigenlijk niet zo verwacht, maar maak me niet druk. 2 weken goed trainen zonder hervallen en ik ben weer op mijn vorig niveau. dan staat het bk korte cross op het programma. daarna begint het wegseizoen voor me. waar weet ik nog niet, maar zal eerst ergens een klein koerske lopen, om eens te zien wat ik mag verwachten op grotere afspraken.

gisteren zaterdag nog een leuk verzetje. nee, geen valentijn, zelf vinden we dat de dag van de comerce. de kampioenenploeg van vorig jaar van de beker van vlaanderen zit bij de geselecteerden voor ploeg van het jaar bij stad roeselare. zo werden we gefilmd terwijl we losliepen en een beetje dolden met elkaar. dan nog een interview gegeven als kapitein van de ploeg. best eens leuk, zullen wel nog horen waar en wanneer die verkiezing is.

zo, tot de volgende post, greetz patje x

DSCN3259

DSCN3261

DSCN3270

DSCN3274

21:54 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Griep griep goera , heeft je toch wel parten gespeeld dit seizoen . Een of twee podiumplaatsen op het einde van het crossseizoen . Misschien wat meer geluk in het zomerseizoen . Hou toch je ijzergehalte maar goed in de gaten zodat dit je niet kan nekken . Kzal me ook maar eens een goed fototoestel moeten aanschaffen om de verslagen wat deftiger te stofferen . Kristien was ook kompleet pompaf en is blij om wat te recupereren de volgende weken . Maar dit was vandaag , morgen kan het al volledig anders zijn . See you .

Gepost door: Kristien en Ivan | 15-02-09

Zwaar...zeer zwaar. Zo kan ik het noemen vandaag. Na uw griep een beetje begrijpelijk dat het iets minder ging. Binnen 2 weekjes zal het al heel wat anders zijn.

Gepost door: natalie | 15-02-09

Sterk Patje,

Na u griep is dit een zeker sterke prestatie! Je verliest heel veel hoor als je de griep hebt! O.a. weerstand en dat heb je zeker nodig op zo'n parcours! Laat die dames maar denken, jij weet beter hoe het komt!
Proficiat met u doorzettingsvermogen!

Groetjes
Lies

Gepost door: Lies | 16-02-09

griep Na je griep direct zo'n zware cross. Er zijn er veel die niet zouden starten, dus chapeau voor je doorzettingsvermogen.

Gepost door: Sandra | 16-02-09

Dat je die cross hebt gelopen bewijst ook hoeveel je echt van de sport houdt. Je wist dat je niet op je best ging zijn, maar wou het toch niet missen, knap hoor!! En nu snel terug 100% hé!

Gepost door: Wendy | 16-02-09

Mooi.... ... mooi eindresultaat op zo'n parcours !!!
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 16-02-09

Toch knap !! Op z'on zwaar parkoer en na je griep is het toch een knappe prestatie,het zou wel heel anders uitgedraaid zijn moest je de griep niet gehad hebben,een top 5 plaats zat er dan zeker wel in maar het is toch nog een mooie prestatie.

Gepost door: anita | 16-02-09

je had een mindere wedstrijd maar je weet waar de oorzaak lag,dus geen probleem voor je het weet zal je wel weer vliegen

Gepost door: Bart | 17-02-09

Sterk Proficiat met je prestatie.
Het ziet en waarschijnlijk was het een heel zwaar parcour!
Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 19-02-09

De commentaren zijn gesloten.