05-02-09

griepje

de laatste twee weken liep alles van een leien dakje.

de snelheidstrainingen waren super, ging nooit in het rood en toch waren de tijden beter dan ooit. zondag 1 februari afgesproken met martin om een lange duurloop af te werken, mijn haasje is aan het trainen voor de marathon van rotterdam, wilde hem wel eens helpen tijdens zijn trainingen. het was leuk, stef was ook mee, maar niet de volledige toer.

's middags enkele keren moeten hoesten, en stef zei dat het wel van diep kwam. tijdens het wk cyclocross begon ik dan koorts te krijgen, hoofdpijn, rillingen. moesten dan nog naar mijn doopmeter wafels gaan eten, daar dan in de zetel gelegen, enfin, de hele rimram passeerde. ben dan maandag naar de dokter geweest, en 'twas duidelijk de griep. gelukkig ook goed nieuws van de doc, mijn bloeduitslag was net binnen, en alles is nog in orde. dus voorlopig nog geen ijzerspuiten voor me.

deze week dus geen enkele kilometer gelopen, hopelijk kan ik zaterdag eens een half uurtje joggen, anders is het voor zondag. dus geen pk voor me, had gehoopt me eens te kunnen meten met de toppers, meer dan de vijfde plaats zat er toch wel niet in, maar was toch liever aanwezig geweest. dus voor alle deelnemers zondag, veel geluk gewenst.

ook even meegeven dat onze loopwedstrijd, de 3° herdenkingsloop rudy bekaert, doorgaat op zaterdag 6 juni, hier in rollegem-kapelle. hopelijk voor de eerste keer met mooi weer.

tot de volgende, hopelijk met beter nieuws. patje x

20:40 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Je zult nog eens diep hoesten ... zondagavond als je de uitslag van het PK onder ogen krijgt . Met jouw vorm , de langere afstand de vlotte ondergrond zou er iets meer inzitten dan een vijfde plaats . Het zou je " gejeund " zijn . Gelukkig heb je ander doelen dit jaar maar een " specialleke " tussendoor is altijd meegenomen . 6 juni stippen we aan hoor !!

Gepost door: Kristien & ivan | 06-02-09

Je was zeker goed bezig maar eens je weer terug bezig bent met je trainingen zal je er zeker weer staan.Gelukkig dat je Zondagmorgen nog niet ziek was en dat je Martin nog kon vergezellen met zijn duurloopje van 2u.Hopelijk lukt het je om morgen te lopen.

Gepost door: anita | 06-02-09

Pech Patje , dat is nu wel jammer hé dat je ziek bent geworden !!!
Tzal even slikken zijn als je de uitslag zal horen ( ken dat )maar daarna zal je vol goeie moed weer je conditie kunnen opbouwen.
Begin zal wat slapjes zijn maar erna zal je weer vliegen.

Vele groetjes Natje

Gepost door: natalie | 06-02-09

spoedig herstel ....patricia.hopelijk kun je dit weekend al een
eindje lopen.ik heb er ook van.maar tzal wel meevallen denk ik.heb nog niet naar de dokter geweest,de valling begint al te lossen.ik heb een
berichtje gestuurd naar willy en hij zegt dat ik moet rusten dit weekend.normaal als alles goed gaat kom ik dinsdag naar de training.of anders
zal het tot donderdag zijn.ik zal zien.

Gepost door: tuyttens gino | 07-02-09

allé zeg Patje met wie moet ik nu mijne duurloop doen????één grote verwittiging als Stef begint te hoesten steek hem dan in tuinhuis om uit te zieken. Sorry Stef 't leven is nie eerlijk. Grtjes haasje Martin

Gepost door: martin | 07-02-09

Lap.... ... ge zijt ook bij de gelukkigen die de griep te pakken heeft !!! Verzorg je goed. De griep uitzieken das dan ook het enigste wat je kan doen. Hopelijk ben je er snel van verlost ...
xxx Gwen.

Gepost door: Gwen | 08-02-09

Hallo Patricia,
Bedankt voor de reacties op mijn blog.
Ik weet nog niet welke marathon ik ga lopen.

Verzorg je nog goed.

Groetjes Abdelhadi

Gepost door: Kristel en Abdelhadi | 09-02-09

Kan meespreken van de griep. De hele maand januari al hoestend rondgelopen. Nu eindelijk hoestvrij na 3 kuren.
6 juni herdenkingsloop: ik heb onze leden al verwittigd. Hopelijk kunnen we opnieuw met een delegatie van Ivac aanwezig zijn. Als je meer info hebt, laat gerust iets weten.

Gepost door: koen | 10-02-09

Griep Zorg maar dat je er snel weer bovenop bent ! Aan ziek zijn heb je niet veel ...
Grtjs P&J

Gepost door: Peter en Joke | 14-02-09

De commentaren zijn gesloten.