18-01-09

cross in ieper

vanmiddag naar de cross in ieper getrokken en dit sedert lang alleen. de stef was gaan nieuwjaren bij zijn dooppeter en ik wilde perse starten in ieper, dus alleen richting ieper. gelukkig had staf de weg goed uitgelegd, zodat ik ruimschoots op tijd ter plaatse was. daar vond ik kimberly van den abbeele samen met jens en familie. samen zijn we dan gaan loslopen en het parcours verkend, veel modder gezien, vorige week in maldegem een gans andere omloop.

in de start was ik direct goed mee, liep voor ann parmentier en ine de stoop, en na kimberly. toen kwamen ann en ine opzetten, maar kon niet volgen, vandaag waren ze veel te sterk voor me. toen liep kimberly een tiental meter voor me, en zo had ik een mikpunt. halverwege liep ik er toch bij, en kon doorzetten, zodat kimberly moest lossen. samen met een master de resterende ronde afgelegd en niet meer moeten versnellen, want de plaatsen lagen al vast. barbara maveau won afgetekend voor sylvie muylle die bij de seniores stond ingeschreven. ann parmentier schitterend derde, ine vierde en ik vijfde. kimberly bleef knap zesde.

ben best content met deze uitslag, opnieuw op mijn plaats in de uitslag, kan niet opschuiven, maar verlies voorlopig geen plaats. de benen voelden veel beter aan dan gisteren tijdens het loslopen, had totaal geen kracht tegen wind, maar veel slaap lost blijkbaar dat probleem op. nu enkele weekjes trainen, de eerste opdracht is het pk in jabbeke.

nog eens bedankt aan kimberly en jens, die vandaag voor fotograaf en vestiaire speelde, alsook de oom en papa van kimberly, en de leden van avr voor het supporteren, ook lies deruddere en stiepi en ivan, kristien zelf liep mooi naar de vierde plaats bij de masters.

groetjes, patje x

7E2634

 

7C5421

7C1117

7B5B7

B9C217

B98215

BAC728

20:47 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

proficiat Schitterend gelopen echt waar!Echt op zo'n parcours chapeau, ik keek jaloers toe, want ik zou dat echt niet kunnen zo'n parcours! Ja vond het al raar dat u ventje er niet bij was!
Nogmaals proficiat en tot de volgende!

Gepost door: Lies | 18-01-09

. Knappe prestatie hoor Patricia. Proficiat.Zware omloop zeker? Op naar de volgende...

Gepost door: natalie | 18-01-09

zeer sterk ...op zo'n zwaar parcours!En je nadert blijkbaar op de sterke concurrentie.Volhouden zo en binnenkort loop in hun zog!

Gepost door: Johanbeton | 18-01-09

Juiste verhoudingen .... in het veld . Na zowat 1 ronde lagen de plaatsen omzeggens vast in dit loodzware "hobbel-weide-modder-draai-veld " . K'heb eens vlug gepiept in de uitslag voorig jaar met oud parcoers . Blijkbaar is het vooral Ann Parmentier die nogal vooruitgang maakt . Silvie Mulle won toen voor Els Verthé en Ria Thienpont . Jij blijft er juist , vlak achter , bengelen maar je hebt andere kwaliteiten . He is altijd prettig je te zien strijden met vandaag in de achtergrond " mijn zwoegend Kristientje " die zich niet graag gewonnen heeft .

Gepost door: Kristien & Ivan | 18-01-09

Knap !! Je hebt weer een perfecte wedstrijd gelopen hoor zus,heel knap gedaan.Je bent goed op dreef.

Gepost door: anita | 19-01-09

Mooi zo Dat was terug een mooie en goed ingedeelde wedstrijd van je dat kan je als geen ander,ook nog ne keer nen dikken proficiat

Gepost door: Bart | 19-01-09

schitterend .....gepresteerd patricia.op zulk zwaar parcours.
je komt beetje bij beetje weer op topniveau!tot
dinsdag op de training.

Gepost door: tuyttens gino | 19-01-09

Hoi
inderdaad het was een zware wedstrijd. Maar jij hebt dat perfect ingedeeld! Goe gelopen, ik kan er maar van leren. Tot op training! Altijd leuk om samen intervalletjes te doen!
groetjes

Gepost door: Kimberly | 19-01-09

Modder.... ... gelukkig geen regen gehad.Mooie prestatie meiske !!! En die laatste foto is prachtig !!!
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 19-01-09

proficiat met je prestatie, mooie plaats bij zo'n sterke deelnemers! Leuk om te zien dat onze trainingen wel degelijk opbrengen, je bent veel kracht aan het kweken in de benen, kan alleen maar nog verbeteren. Tot op training, groeten. Kon jammer genoeg niet aanwezig zijn in Ieper, vond het echt jammer. Volgende keer meer geluk.

Gepost door: Tom Hoornaert | 20-01-09

Mooi Proficiat met de prestatie!
Het was inderdaad een zwaar parcour, daar kan ik van meespreken!

Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 27-01-09

De commentaren zijn gesloten.