11-01-09

cross in maldegem

mijn eerste cross van het nieuwe jaar werd in maldegem gelopen, een parkcross met een beetje van alles erin, maar door het weer een harde omloop met soms gladde plaatsen. door het vriesweer had ik er geen goed oog in, want wil me niet kwetsen door het domweg omslaan van mijn voet. vorig jaar net geen top tien, moest tevreden zijn met een elfde plaats. doel dus dit jaar om eens bij de beste 10 te eindigen.

de start was weer tamelijk goed, zat rond de 20° plaats bij de eerste helling, en kon goed tempo maken, waardoor ik nog enkele atletes kon voorbijsteken. zat direct op de 8° plaats bij de seniores, knap geteld door het ventje. zo had ik telkens wel een mikpunt, en kon verder oprukken. halfweg wedstrijd kwam ik bij ria thienpont en ine de stoop, ja, weeral zij. kon wel eens op kop komen, maar het tempo werd dan door ine weer opgetrokken, waardoor ik weer vanachter hing. probeerde de laatste ronde nog eens, maar toen ine en ria over me kwamen, wist ik mij kansloos. sprinten is niet echt mijn ding, jammer, want zo verspeel ik telkens enkele plaatsen. maar mag zeker niet klagen, opnieuw bij ine gelopen, zij is zowat mijn referentie als ik uitslagen zie van andere crossen. ook meegaan met ria geeft me hoop, maar zij is nog maar aan het opbouwen, dus kan zijn tegen volgende week in ieper dat ik haar nooit zie.

nathalie ameloot won voor marieke verhaeghe en sylvie ameloot, ria werd zesde, ine zevende en ik dus achtste. bij de masters won anja peeters voor nathalie declercq.

volgende week dus ieper, alleen als het dooit, wat ze wel uitgeven. bij zo'n weer als vandaag start ik niet, want het parcours daar is heel hobbelig, zelfs bij veel modder.

voila, tot volgende week, greetz, patje x

DSCN3190

DSCN3200

DSCN3204

DSCN3208

DSCN3217

DSCN3225

22:43 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (16) |  Facebook |

Commentaren

sterk Knap gelopen echt wel! Ik kan daar alleen van dromen! Je bent super bezig en ben blij dat je zonder kwetsuren de cross hebt overleefd. Ik zal zondag aanstaande duimen voor je in Ieper.
Het zal wellicht tot dan zijn!

Groetjes aan Stef!

Lies
xxx

Gepost door: Lies | 11-01-09

knap .....gelopen patricia.jij bent ook nog altijd
met de forme van eindhoven aan het lopen.tzag
er allemaal erg koud op he op die fotos.zaterdag
in lombardsijde was het ook zo.ik zou zeggen tot
dinsdag op de training, maar je hebt de laten
zekers.anders veel succes in ieper!!

Gepost door: tuyttens gino | 11-01-09

Niet alleen.. mooie fotos op zo'n parkoers ( doet me denken aan de sneeuwpret tijdens jullie stage verleden jaar ) maar toch weer goed mee vooraan . Ieper heeft wat wijzigingen aangebracht aan de omloop , dus vlammen maar volgende week . Kristien is normaal van de partij . K'zal haar vragen je wat op te jagen .

Gepost door: Kristien & Ivan | 11-01-09

STERK GELOPEN je zit nog altijd goed , het voornaamste is dat je je niet kwetst in zo'n wedstrijden en je doel heb je gehaald dus meer moet dat niet zijn .

Gepost door: roadrunnerke | 12-01-09

Mooi.... lopen zie ik daar in dat park. En je hebt het uitstekend gedaan zeg !!!
Goed begin voor 2009 !!!
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Karim | 12-01-09

Bravo Proficiat met je knappe toptienplaats.

Gepost door: harmsie | 12-01-09

Mooi... Proficiat Patricia...knap gelopen. Op dergelijke hobbelige parcours is het nooit makkelijk lopen.
Volgende week zal in Ieper de dooi ingetreden zijn en zal het er hopelijk een stuk minder hard bij liggen. Alvast veel succes. We zullen voor u duimen.
Groetjes Natalie en Eddy

Gepost door: natalie | 12-01-09

Sneeuwpret te Maldegem Zeker een goede wedstrijd heb je gelopen daar te Maldegem met een mooie plaats er bovenop,zo zie je maar Maldegem was een sterke bezeting als je dan eens kijkt tegenover Diksuide toch een groot verschil.

Gepost door: Bart | 12-01-09

Knap !! Supersterk gelopen in Maldegem,je bent uitstekend bezig.Doe zo verder.Je zus Anita.

Gepost door: anita | 12-01-09

Schoon Schitterende prestatie en ook een pluimpje voor de fotograaf :). Veel succes in Ieper.

Gepost door: sandra | 12-01-09

Prachtige prestatie ! je bent toch weer heel goed bezig hé Speedy ! proficiat ,zag er geen simpel parcours uit !

Gepost door: Katrien | 12-01-09

..van de glykke... gelukkige verjaardag , t'is een surrealistisch getal ..33... de volgende is 11 jaar later ..en...daar zien wieder al gepasseerd .

Gepost door: Kristien & Ivan | 12-01-09

mooi resultaat. Ook mooie foto's. Sterk van je te zien lopen naast die 2 toppers. Als ik zie wat jij kunt, zie ik dat we bij AVR nog veel vooruitgang kunnen boeken. Geduld hebben is de boodschap. Jij hebt alvast veel vooruitgang gemaakt. Succes in Ieper. Misschien kom ik suporteren. Groeten .

Gepost door: Tom Hoornaert | 13-01-09

GELUKKIGE VERJAARDAG een beetje laat..maar beter laat dan nooit.
De mooie jaartjes komen er aan voor u.
Gr. Natalie en Eddy

Gepost door: natalie | 14-01-09

mooi gelopen op ons trainingsparcours
jammer dat ik die dag andere verplichtingen had anders was ik zeker komen kijken

Gepost door: Nico | 15-01-09

Super! Proficiat met je prestatie en tot straks hé ;)

Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 18-01-09

De commentaren zijn gesloten.