30-11-08

westlaanrun in roeselare

vandaag stond traditiegetrouw de westlaanrun op het programma, een wedstrijdje van de eigen club, dus moeten we wel paraat staan. natuurlijk vele clubgenoten en bekenden gezien, en ook neef dries lernout was present, hij loopt nu een klein jaar en zou zesde worden op de 10 km, fantastisch gewoon.

graag had ik de overwinning behaald, maar margriet huyghe was er ook. zij loopt voor de hobby, maar bijna nooit wedstrijden. enkele jaren terug liep ze wel een marathon in 2.51, dus veel sneller dan ik. gelukkig kon ik ze al eens verslaan, dus hoopte ik op goeie benen.

eens gestart met haasje martin en gino bij me, zat de snelheid er direct in. na de eerste van de drie ronden zat margriet nog in het groepje, dus zei ik tegen martin om te versnellen, zodat het groepje barstte. zo liepen we weg van margriet, om de voorsprong uit te bouwen tot 100 meter. kwam na 9.25 km aan in 35.08, ben zeer tevreden met deze overwinning, de benen voelden heel goed aan, had geen kou in de regen, want had een thermisch truitje met lange mouwen aan en mijn herzog-kousen. bij deze bedankt haasje.

dan naar het podium, maar het duurde weer een beetje lang eer alles begon, stonden daar allemaal te rillen. eens alle foto's getrokken waren, vlug gaan douchen, want stef en ik stonden langs het parcours om te helpen. gelukkig was de meeste regen al gevallen, zodat het nog plezant helpen was. heb nog veel kunnen tetteren met kimberly. zij zou meedoen aan de cross, maar door ziekte vond willy dat ze niet mocht startten, dus loopt ze volgende week in oudenaarde haar eerste cross bij de aangeslotenen.

intussen geroepen naar enkele bloggers. charlotte vdwalle stelde een beetje teleur, maar haar trainer andy zei dat ze weer sukkelde met haar ijzer, jammer dat het net nu in deze belangrijke periode is, volgende keer beter meisje. ook leen leysen was van de partij, en buiten alle verwachting behaalde ze een ticket voor het europese.

intussen kwam secretaris norbert een beetje in paniek vragen indien we iemand wisten die nog naar zaventem wilde rijden vanavond. een hongaar, bene barnabas, moest nog zijn vlucht halen. stef toonde zijn goed hartje, dus zei dat hij wel zou rijden. rond 16.30 vertrokken we dus met een hongaar die enkele woordjes engels praatte, maar wat hij zei verwonderde ons wel. hij werd reeds 3x europees kampioen cross bij de junioren en beloften, heeft 10 nationale titels, enkele records ook. thuis eens gegoogeld, en vonden zijn pr's, op 10 km is dat 29.19, en een halve in 1.05, en dit voor iemand van 22 jaar. vandaag gaf hij op door rugpijn, maar hoopt op het ek weer een gooi te doen naar het podium. we wensen hem alvast veel succes.

tot volgende week met een verslag van oudenaarde, patje,x

DSCN3028

DSCN3037

DSCN3044

DSCN3061

DSCN3062

21:06 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat... ...met uw overwinning.Dat de benen goed aanvoelden is goed hé. Knap gedaan hoor.
En werkt het met die kousen? Heb er al veel over gehoord.
Gr. Natalie

Gepost door: natalie | 30-11-08

super een dikke proficiat patricia.ben blij dat ik met
jullie wedstrijden en trainingen kan doen.ik kom
daar ook veel sterker en sneller van.

Gepost door: tuyttens gino | 30-11-08

1e Prachtige overwinning !!! Proficiat.
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 01-12-08

knap gedaan Hey Patje,

Een heel dikke proficiat met u overwinning echt waar! Knap gedaan van u!
Meid bedankt voor u smsje!
En een goed hart hebben jullie ook, maar daar twijfelde ik eigenlijk niet aan.

Groetjes daar
Lies x

Gepost door: Lies | 01-12-08

proficiat met je overwinning

Gepost door: anja | 01-12-08

ZEER STERK gelopen schoonzus en je tijd is ook zeer goed,niet vergeten dat het ronde van drie km niets anders is dan draaien en keren.Toch zonde he van z'on schoon ventje op het vliegtuig te moeten steken als die hongaar

Gepost door: Bart | 01-12-08

De westvloamse toplady !! Patje ,dikke proficiat !! het zit heel goed é !! knap gepresteerd (zoals gewoonte) doe vooral zo verder

Gepost door: Katrien | 01-12-08

Proficiat Proficiat. Doe zo verder.

Tot in Deerlijk

Gepost door: ludo | 01-12-08

Super. Proficiat met je overwinning,prachtig gelopen.Doe zo verder.

Gepost door: anita | 01-12-08

nummer 1 de nummer 1 van ons vrouwenpeloton in de AVR. Mooie tijd en proficiat met de eerste plaats! Bedankt voor je reactie en tips, na ong. 10 maanden samen met jullie lopen heb ik al veel bijgeleerd.

Gepost door: Tom Hoornaert | 02-12-08

De commentaren zijn gesloten.