23-11-08

winteraankopen en party-time

vrijdagavond werden we samen met de damesploeg die de interclub hadden gewonnen in 2 landelijke, verwacht in het stadhuis van roeselare. samen met de belgische kampioenen van onze club was het zaaltje vlug gevuld. na de gebruikelijke speech, overhandiging van diploma's en foto's voor de pers, werd er nog eentje gedronken. nadien nog met trainer willy, tania, trainer lucien en vrouw, roos met dochter louise wastyn iets gaan drinken op de markt. zo werd het een leuke avond, wel wat afgelachen.

dit weekend beloofde het weer niet veel goeds. hagel en sneeuw, wind en regen, allemaal niet ideaal om in te trainen. zaterdagmiddag vertrokken, tesamen met het ventje, voor een tochtje van 50 minuten. het begon net te spikkelen, om na 2 kilometer over te gaan in een fikse hagelbui, had goesting om mijn kar te draaien, maar tegen wind begon stef de kop te nemen, en zei om achter hem te schuilen. de hagel piekte al minder in het gezicht, maar toch. aan 5 km konden we draaien, met de intussen sneeuw in de rug was het gemakkelijker lopen. intussen enkele auto's tegen gekomen, die zullen gedacht hebben, die 2 zotten, in zo'n weer. de laatste 3 km was alles over, en de zon begon lichtjes door te priemen. dus kletsnat thuisgekomen in de zon, 't is eens iets anders.

vanmorgen om 8.15 vertrokken voor anderhalf uur, maar door de ijzel was het niet simpel lopen. dan maar achter elkaar op het bovenste van de weg gelopen, daar was het minst glad. in de bochten letterlijk stilstaan, de voetjes voorzichtig draaien, en dan weer aanzetten, wel wat afgelachen met het ventje. tegen dat we thuis kwamen was alles weggesmolten, zodat de spieren nog tijdens het lopen konden herstellen van de kleine glijpartijtjes.

sedert de marathon zijn we enkele keren naar de sponsor in brugge geweest, en heb er enkele aankopen gedaan die hopelijk in de toekomst kwetsuren kunnen voorkomen en betere prestatie's zullen leveren. om te beginnen zijn er de kompressiekousen van herzog, de tubes, zodat je met de eigen sokken kan lopen. heb er enkele keren mee getraind, en het moet gezegd, er is een duidelijk verschil merkbaar. de kuiten zitten eigenlijk vast, zodat er geen scheurtjes optreden tijdens het lopen, alsook wordt het bloed beter terug naar boven gestuurd, met daar nog bij dat het melkzuur ook beter wordt afgevoerd. de 2° aankoop zijn mijn wedstrijdschoenen voor korte afstand, de nike katana-racer (blauw-rood). heb er al een wedstrijdje mee gedaan, het zijn echte vliegerkes. wel hard om mee te lopen, maar dat zijn dan ook wedstrijdschoenen hé, geen comfort, maar wel snel. mijn laatste aankoop zijn wedstrijdschoenen voor halve en hele marathon, de nike luna-racer (geel). de nieuwste sensatie in de hardloopwerels wordt gezegd, en via internet al enkele bloggers gezien die boffen met dit paar. zal deze week er wel eens mee op pad gaan, ben heel benieuwd. ook stef heeft nieuw schoeisel, de trouwe mizuno precision ( geel-rood). heeft er direct mee gelopen, en hij moest zich zowaar inhouden, zo lekker lopen die. ook die mizuno's staan in mijn kast, dit zijn mijn trainingschoenen.

zaterdagavond nog een concert meegenomen, samen met anita naar harelbeke gereden om christoff te bewonderen. zijn zoete stem, mooi snoetje en show konden ons beiden bekoren. we hadden vip-kaarten, zodat we achteraf bij een hapje en drankje(2 glazen schuimwijn, stond op mijn kop),nog op de foto konden.

zo begint het einde van dit jaar te naderen, de winter is nu wel ingezet, en de trainingen zullen vanaf nu terug zwaarder worden. verlang er al wel naar, de marathon is nu 6 weken gepasseerd, 'tis tijd om er weer in te vliegen.

tot volgende week, met een verslag van de westlaanrun.

greetz, patje,x

DSCN2981

 

 

DSCN2984

DSCN3010

DSCN3020

DSCN3019

DSCN3021

DSCN3018

20:56 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

druk weekend Het beloofd goed te worden je volgende wedstrijden,doe zo verder.het was zeer tof Zaterdag.Je zus Anita

Gepost door: anita | 24-11-08

Vliegerkes Hey schoonzus
Wel mooie schoenen hebben jullie gekocht ze zullen je volgend jaar van ver zien afkomen in Eindhoven.Je moet me helpen Patricia ik wil ook vliegerkes voor mij, maar het is of ze da niet kunnen maken voor ik.

Gepost door: Bart | 24-11-08

sjieke mooie schoenen patricia.ge gaat weer vlammen!

Gepost door: tuyttens gino | 24-11-08

Mooi... ... enwel ge staat wel mooi op de foto met Christoff !!! Knappe madam zeg .
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 24-11-08

Met ... ...die schoenen kan het nie mis gaan denk ik. En uw ventje die meetraind...klasse. Goe bezig alle twee. Tof dat jullie gehuldigd werden. Gr. Natalie

Gepost door: natalie | 24-11-08

gelukkig had je vanavond die schoenen niet aan! Wat hebben we gevlamd op training é :)
leuk om samen te trainen
groetjes

Gepost door: Kimberly | 25-11-08

klein maar rap mooie fotos, op de receptie de kleinste maar de vlugste. Ik heb inderdaad al veel positief nieuws gehoord over die compressiekousen; die winkel is in Brugge zeker? Misschien ook inkopen doen...
Groeten; ook aan Stef; samen nieuwe schoenen, de pr's zullen weer sneuvelen. Tot donderdag en zondag..

Gepost door: Tom Hoornaert | 26-11-08

De commentaren zijn gesloten.