11-11-08

course de souvenir in ploegsteert

voor de vierde keer trokken we vanmorgen naar ploegsteert, maar wel voor de eerste maal de halve marathon. de andere editie's koos ik telkens voor de 8 km, maar door de vele kilometers van de marathon werd er besloten de halve te lopen.

eens aangekomen, nummer gaan ophalen die recht gaf op een startplaats in het eerste vak, en toen reeds de eerste regenbui getrotseerd. eens de andere leden van avr ter plaatse waren, gaan opwarmen. de beentjes voelden wel goed aan, en de versnellingen gingen ook goed.

eens aan de start begon het lichtjes te regenen, en toen het startschot werd gegeven, was het 3 km tegen wind positie zoeken om in een mooi groepje te zitten. dat lukte me wel, maar had het koud. ik had gekozen om mijn topje aan te doen met kort broekje, mocht dit dus niet gedaan hebben. de kilometers met wind in de intussen gietende regen deden me verder afkoelen. intussen zat ik vierde, na alemitu bekele, louise deldique en een onbekende. bedoeling was om die plaats te behouden, wat me ook lukte. tot de laatste kilometer, toen passeerde er een vrouw, weet niet wie, pikte aan, maar de benen waren zo verkrampt, evenals de armen, dat versnellen niet meer kon. met lede ogen moest ik tevreden nemen met een vijfde plaats.

met een tijd van 1.26.08 kan ik ook niet tevreden zijn, maar gezien de extreme omstandigheden en de kou die ik leed, neem ik genoegen met de uitslag.

alemitu won voor louise, de vierde dame was carole de ridder, net na mij werd ann-sofie claeys zesde, kort gevolgd door gino tuyttens en kimberly vandenabbeele, die haar debuut maakte op de halve. met een tijd van 1.26.48 een knalprestatie. vaste haas martin liep eens zijn eigen wedstrijd, en deed er 1.22 over. vooraan werd dries depoortere 9°, jo vandorpe rond de 18° plaats.

snel deze wedstrijd vergeten dus, mijn volgende wordt de westlaanrun in roeselare, proberen de kleuren van avr hoog te houden.

groetjes, patje x

DSCN2959

DSCN2961

DSCN2973

DSCN2974

DSCN2975

16:59 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

Commentaren

lastig hey

Ik zag je aan de start maar de koude wind liet me nie toe nen goeien dag te komen zeggen... het was inderdaad een lastige wedstrijd en dit al het tweede jaar op rij. maar ja.

tot de volgende

groeten ludo

Gepost door: ludo | 11-11-08

Knap Knap gelopen !!!
Grtzzz Gwen

Gepost door: Gwen | 11-11-08

koude De koude kan je inderdaad serieus verkrampen, toch een heel mooie prestatie!!!

Gepost door: sandra | 11-11-08

proficiat proficiat patricia met je mooie tijd in dat
hondeweer.jouw jaar kan inderdaad ook niet
meer stuk
groeten gino

Gepost door: tuyttens gino | 11-11-08

toch knap Hey patje,

Je hebt dit schitterend gedaan echt waar! Het weer viel echt terug niet mee,net zoals vorig jaar. En ik kan van de koude en regen meespreken! Toen we aan kilometer 12 stonden was het ijskoud in de regen en daar in lopen is voor de spieren echt niet goed!
Toch knap meid echt wel! Tof dat we even nog een praatje kunnen maken hebben.

Tot binnenkort!

Gepost door: Lies | 11-11-08

Mooi Toch een knappe wedstrijd gelopen,t'was vele wind dat maakte het ook heel lastig.Op naar je volgende wedstrijd.Je zus Anita

Gepost door: anita | 11-11-08

Slecht weertje !!! Kop op Patricia , een mindere dag is geen slecht seizoen !!!
Zeg nu zelf , zo een hondeweer.
Tis wel voor iedereen , maar jij heb toch je marathon goed gelopen hé.
Op naar de volgende wedstrijd , en dan nog voor eigen volk !!!
Dat zal vlammen worden.

Groetjes Natalie en Eddy

Gepost door: natalie | 11-11-08

goed gelopen Patricia! In het begin probeerde ik bij je te blijven, maar het tempo lag toch veel te hoog :) je bent een toptalent! Doe zo verder en op de westlaanrun zal je potten breken!
groetjes
Kimberly

Gepost door: Kimberly | 12-11-08

Honde weertje !! ondanks dat griezel weertje hebt jij dat weer uitstekend gedaan ,lopen onder de zon is meer jou ding (vn mij ook trouwens) Dikke proficiat ,je blijft een topper weer of geen weer :-)

Gepost door: Katrien | 12-11-08

Koude & regen Wees zeker tevreden over je wedstrijd ondanks het hondeweer,je seizoen kan al niet meer stuk voor je,één jaar kunnen lopen zonder pech eens en dan nog een marathon lopen beneden de 3 u weinigen die het je na zullen doen.

Gepost door: Bart | 12-11-08

Het was aangenaam 'live' kennis te maken. Het was inderdaad rotweer, wat mij persoonlijk dan weer beter ligt dan de zonnige wedstrijden. In ieder geval wens ik je nog vele sportieve successen. 2008 zal een loopjaar zijn om nooit meer te vergeten!

Gepost door: Sven | 12-11-08

Bedankt van je reactie op de site.
Was idd een hondenweer !!! Toch goed gelopen in deze omstandigheden.

Train ze nog goed,

Groetjes Kristel en Abdelhadi

Gepost door: Kristel | 12-11-08

Mooie knuffel . . . met Alemitu in het "litige" - kotje . En k'zie ook nog een paar diamantjes schitteren en nog wat pretlichtjes in de ogen . Het weerzien met Alemitu riep blijkbaar goede herinneringen op van je debuutmarathon . Zo zie ik het graag ! 1 grote atletiek-familie in Ploegsteert .

Ivan en Kristien

Gepost door: ivan | 13-11-08

knap... ...gelopen zeg. Ondanks de kou toch doorgezet. Je zal me ook zien op de westlaanrun, proficiat met je prachtig loopjaar met de absolute piek in Eindhoven, waar ik ook hoop eens te mogen schitteren, groeten van Tom..

Gepost door: Tom Hoornaert | 14-11-08

Toch een knappe prestatie! Toch een sterke prestatie, het doorzettingsvermogen word altijd beloont.
Misschien al de volgende wedstrijd?

Gepost door: joggerke | 22-11-08

De commentaren zijn gesloten.