10-10-08

zondag d-day

hey supporters en fans,

alvast bedankt voor de vele sms-jes en mailtjes en reacties, doet deugd te weten dat er zovelen aan mij denken dezer dagen. zal geen namen beginnen noemen, zie dat ik er één vergeet, kzou het mezelf niet vergeven.

deze week was een recupweek, klein beetje loslopen, wel nog eens losgooien op de 4x 1000, en nog 2 rustdagen. stef lachtte ermee en zei ook te beginnen trainen voor een marathon. ben net terug van kiné joeri, en daar staat de champagne al koud. mijn benen voelden lekker aan, zei hij, een mooie tijd is haalbaar denkt hij.

over die tijd is al veel verteld, hoorde zelfs al via via dat ik 2.55 zou lopen, niet dus. wel zal ik starten op tempo van 3 uur, want dat is een groep van 25-30 atleten, kzal me goed kunnen wegstoppen. maar dit is een debuut, dat wil zeggen dat ik niet weet hoe ik me zal voelen na 2 uur aan snelle duurlooptempo. hopelijk is er dan nog geen verval, maar het kan. ook buikkrampen door de carbo, of mijn ontbijt dat opspeelt, of een sanitaire stop waardoor ik uit de groep geraak, er is zoveel mogelijk. het is wel zo dat ik mij optimaal heb voorbereid, gedronken en gels uitgeprobeerd bij lange duurlopen, dus we zien wel.

mijn eigen ambitie is een tijd tussen 3.02 en 3.04, ben wel overtuigd dat ik onder de 3 uur kan lopen, maar dat zal zondag wel niet zijn, realistisch gezien.

als laatste oproep zou ik nog willen vragen aan de supporters ter plaatse, gelieve water mee te brengen indien mogelijk, want ze geven boven de 20 graden uit, en om af te koelen doet een slokje water altijd deugd.

aan de thuisblijvers nog dit, via de site van marathon eindhoven kan je doorlinken naar omroep brabant, waar ze van 10.45 tot 18 uur rechtstreeks uitzenden van de marathon en halve marathon.

voila, dat was het, zal me geven tot de laatste snik.

groetjes, patje, x

20:45 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

that's the spirit .. ik verwacht in ' een maagdelijke wedstrijd ' dat je voor jezelf grenzen verlegd waarover je jaren later bij een pint bier nog kan nagenieten . Die eerste keer ......!!! Ik begrijp best dat we kijken naar een " tijd " maar " tijd " is relatief . Knok je vooruit in de strijd , ga voor een mooie plaats , ga ERvoor , laat je niet wegzetten , toon karakter ( want dat heb je ) , verleg je grenzen ....en je zult tevreden zijn !!! Zondag wordt een mentale slag , de fysieke slag heb je vooraf gestreden ...

see you later op de een of andere cross

Gepost door: ivan dieryck | 10-10-08

natuurlijk kun je onder de drie uur gaan , maar zoals je zegt heb je niet alles zelf in de hand . Ze geven eigenlijk ietsje te warm weer uit , maar daardoor zal er ook héél véél volk staan op het parcours , wat je tijd ook word het zal zeker een mooie tijd worden , maar bovenal geniet van de sfeer , véél succes !!!!!

Gepost door: roadrunnerke | 11-10-08

je kan het go for it Patje,

Ik ken je, je bent een doorzetter en je zal er zowiezo het beste van maken van u marathon.
Maar ben heel zeker van u, je zal dat heel doen. Het weer zal veel beter zijn dan vorig weekend! Voldoende vocht innemen! Bedankt voor de tip ivm de uitzending!
We duimen! Heel heel heel heel...heel veel succes meid!

Groetjes
Lies en co

Gepost door: Lies | 11-10-08

Succes Zus k'wens je heel veel succes,je kan het,je hebt er genog voor getraind.

Gepost door: anita | 11-10-08

Schitterend debuut toegewenst Bij mij waren er na de eerste marathon behoorlijk wat tranen, dus verwacht je ook maar aan een pak emoties. Die 3-urengrens sloop je, maar is nu geen prioriteit. Denk in je laatste, zware kilometers aan al die trainingen, die gedachte brand je vooruit. Ik wens je massa's succes voor zondag!

Gepost door: Sven | 11-10-08

proficiat Patricia, proficiat met je prestatie in Eindhoven. Voor je eerste marathon al direct onder de 3 uur duiken is niet aan iedereen gegeven.

Gepost door: K. Dewilde | 12-10-08

proficiat Chique, bij je debuut direct al beneden de 3u. Van harte proficiat!!!

Gepost door: sandra | 12-10-08

PROFICIAT SUPER MEISKE ,CHAPEAU !!!! XXX

Gepost door: Katrien | 12-10-08

Jeezes... Je hebt er keihard voor getraind , dus een welverdiende dikke proficiat gewenst !!!!
En zo'n lange tekst ..... kben juste zulkne lezer , kejt... ma soit ge hebt een superprestatie neergezet !!!!
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 13-10-08

De commentaren zijn gesloten.