05-10-08

zeeloopke

deze week is alles prima verlopen, had nog twee snelheidstrainingen, maar kon met de club trainen, zodat alle kilometers lekker aanvoelden.

vandaag stond er nog anderhalf uur op het schema, maar de groep waarmee we trainen was uitgenodigd door koen crombez voor een strandloopke. tegen 10 uur vertrokken, veel wind natuurlijk, maar gelukkig geen regen. slechts op het laatste wat regen gevoeld. daarna een lekker douchke op het appartement, waar de champagne rijkelijk vloeide, en de chipkes ook de ronde deden. ben overal netjes afgebleven, de trainer was mee. nee, graptje, heb wel eens geproefd van de verboden vrucht.

daarna in de regen naar het restaurant gewandeld, zo'n 2 kilometer verder. had tongskes besteld, en ze waren heerlijk. samen met versgemaakte frietjes, maar ook daarvan heb ik slechts eens geproefd. dan in de gietende regen opnieuw naar het appartement, om er nog te genieten van een koffietje.

deze week nog 2 rustdagen, woensdag en vrijdag. op dinsdag nog 4x 1000 rap, maar dat zal eerder aan marathontempo zijn denk ik. de andere dagen rond een halfuurke loslopen.

voila, kzal vrijdag nog eens komen piepen om de laatste gemoedstoestand te noteren, tzal wel al een stuk zenuwachtiger zijn.

groetjes, patje.

20:40 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Top vorm Patje als jij niet in vorm bent wel niemand dan ,ik wens je een knal marathon !! laat ze daar maar eens zien wat de Belgiche atletes hebben !! ik duim voor je !! veel succes meiske

Gepost door: Katrien | 05-10-08

hoi patricia
je moe uw niet zenuwachtig maken.alles zal
perfect lopen.we gaan allen tesamen een knal
prestatie neerzetten!tot zondag.
groetjes
gino

Gepost door: tuyttens gino | 05-10-08

Héél veel succes ... Dag Patje,

Charlotte en ik wensen je heel veel succes toe voor zondag in Eindhoven. We zijn er zeker van dat je dat zeer goed zal doen! Charlotte zal aan de kant staan supporteren en ik zal tijdens mijn wedstrijd ook wel voor jou supporteren hoor!We zien elkaar dit weekend wel in Holland : ). De groetjes ook aan je ventje ... Stijn en Charlotte

Gepost door: Stijn en Charlotte | 06-10-08

knallen Hoi Patricia;
zoals ze in Holland zeggen, je zal knallen!!
ik zal zeker volgen wat je prestatie wordt; wij zullen in gedachten aanwezig zijn in Eindhoven, als het even moeilijk gaat, weet dat in West-Vlaanderen velen suporteren.
Vrijdag laatst in Kuurne: het was inderdaad veel verstandiger om thuis te blijven dan anderhalf uur stil te staan in de wind en regen. Het zou doodjammer zijn nu nog ziek te worden. Als je loopt is dit anders natuurlijk.
Groeten ook aan Stef en succes in Eindhoven; we duimen.....

Gepost door: Tom Hoornaert | 07-10-08

Succes Hey

Het zijn inderdaad zware parcours in de walen Maar jij bent ook goed bezig hé. Ik wens je ook veel succes !!!! Na de zware periode mag je de "verboden" vrucht terug rijkelijk opzoeken ...Je zal het verdiend hebben.

Ik zoek zaterdag waarschijnlijk het "platte" Geluwe op.

Tot misschien eens ergens op een of andere corrida deze winter?

groeten Ludo

Gepost door: ludo | 09-10-08

Glaasje Champagne ... zal nog zo veel beter smaken na een grote inspanning . Als je aan het afzien bent Patricia moet je maar even denken aan de triatleten die de marathon afhapselen als laatste onderdeel . We wensen je een prachtprestatie toe vanuit de Westhoek en klim zo rap mogelijk in je pen !

Gepost door: ivan | 10-10-08

Hey patricia

ik wens je heel veel succes, geniet ervan!!

groetjes
Kimberly

Gepost door: Kimberly | 10-10-08

De commentaren zijn gesloten.