29-09-08

nog 2 weekskes

inderdaad, eigenlijk nog 13 dagen, maar twee weken praat gemakkelijker. de laatste week was er eentje van ongeveer 120 kilometer, mijn snelle duurloop van 2x 8 km ging heel vlot, had het niet verwacht, maar eens je bezig bent en uw hartslag onder controle houdt, gaat de tijd wel snel. enkel dit weekend was ik in gezelschap, zaterdag hield stef me gezelschap voor 18 km, dat was dan ook zijn enige training deze week. 's avonds gingen we naar een huwelijksfeest van een vriendin van de fitness, we zouden niet te lang blijven, maar twas gezellig, zodat we pas om 5 uur in bed lagen. ja, we zijn geen uitgaanders, maar als we de kans krijgen ...

zondag hadden we afgesproken met kathleen steenhaut, maar wel om 9 uur in erpe-mere. dus met slechts 2h45 slaap vertrokken, door de mist 10 minuten te laat aangekomen. omstreeks 9.30 vertrokken voor een duurloop van 2h40 langs de dender, vergezeld van onze twee mannen op de mtb. twas leuk, veel bijgekletst, ook over andere dingen dan het lopen, zodat we elkaar ook wel beginnen te kennen op een andere manier. na het douchen mochten we blijven eten, om erna nog wat te praten in het zonnetje. zodanig dat ik al veel heb bijgeleerd van haar, waar je moet op letten de laatste week, alsook over het arrangement. we hebben afgesproken om samen naar eindhoven te trekken, ook wel omdat zij daar haar draai al kent. daardoor zal ik wel kalmer de zaterdag doorkomen.

morgen krijg ik mijn laatste trainingen van willy, ben benieuwd wat ik nog mag doen. begin eigenlijk me al af te vragen als ik wel kilometers genoeg in de benen ga hebben, maar mijn ventje zegt dat het voor mijn volgende marathon wel wat zwaarder zal zijn, we weten pas na eindhoven indien ik genoeg zal getraind hebben.

zal nog wel eens passeren met een nieuw berichtje, greetz patje.

21:00 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

In goede handen ben je zeker bij Kathleen . Haar tijden op de marathon liggen altijd heel dicht bijeen en als de progressie van de laatste jaren positief evolueert dan sloopt ze terug de muur van 3 uur in Eindhoven . Als je in haar spoor volgt is er van een meer dan geslaagd marathondebuut sprake . Ik wens het jullie alleszins toe !!

Gepost door: ivan | 30-09-08

Genieten Dag Patje.
Vergeet vooral niet te genieten van uw eerste marathon en probeer zo ontspannen mogelijk alles te beleven.
Gans het gebeuren in Eindhoven is super en vooral nog niet denken aan uw volgende marathon.
Veel succes.
Groetjes Eddy

Gepost door: natalie | 01-10-08

Tóch geruststellen Hoi Patricia,
Ik wil je toch geruststellen hoor. Zenuwen horen volgens mij bij een marathonvoorbereiding, maar eens het startschot weerklinkt, valt alle stress zó weg. Vanaf dan is het eigenlijk heerlijk : je plukt de vruchten van het vele trainingswerk en je zit perfect in het ritme. Het valt ook mee omdat een marathontempo, zeker in de eerste twee uren van de wedstrijd, goed voelt, dat jagende van de halve marathon is er immers niet, er is wat meer ademruimte. Mijn raad : begin aan 4'10" per kilometer, het zal (lang) comfortabel aanvoelen. Ik kijk al uit naar je prestatie en wens je héél veel succes in Eindhoven!

Gepost door: Sven | 01-10-08

marathon Ik ben zeker wat een marathon betreft nog een leek maar als ik je weblog doorlopen heb, zou het me sterk verwonderen dat je onvoldoende kilometers in de benen zou hebben. Ik wens je alvast succes in Eindhoven,hopelijk met goede weersomstandigheden. Ook bedankt voor je trainingstips.
Groeten, Tom

Gepost door: Tom Hoornaert | 01-10-08

en plein forme zeker nu!!veel suc6 in eindhoven zenne
kga verdomme hard duimen! 3uur is echt te doen vo jou kben er zeker van!!!kuskus

Gepost door: brunoke | 02-10-08

Veel succes Yupse Patricia,

Veel succes voor de AVR-debutanten (jij & Kristof) volgende zondag. Ik ben er zeker van dat met de deskundige begeleiding van Willy de beoogde doelstellingen bereikt zullen worden!

grtz,
kristof

Gepost door: Kristof Dewilde | 04-10-08

WIJ DUIMEN !!! Patje , we wensen je het allerbeste toe.

GR Natje , Eddy en mathiske

Gepost door: Natalie | 05-10-08

De commentaren zijn gesloten.