17-08-08

course des sources in peruwelz

vandaag stond mijn eerste wedstrijd sedert de stage op het programma, wel een zware, er zit ongeveer 60 procent onverhard in, met veel bospaadjes. deze wedstrijd liepen we 10 jaar geleden enkele keren, maar dan wel met een groepje van dapalo, telkens verkleed. eens als smurf, flamingo dansers, slagers, ... altijd veel leute gehad, na 11 km stond er bier en na 13 wijn met broodjes, groot feest. onze beste tijd was 2 uur 16, en dat voor 16 km.

na vittel nog 2 zware weken gehad, de kilometers beginnen in de benen te zitten, donderdag op duurloop de eerste keer last van zware benen, en helaas ook vandaag. bij de start was marlene vdbrouck en kathleen steenhaut van de partij, samen met enkele onbekende waalse en franse dames. na 1,5 km was er een tussensprint, en daar had marlene zeker 150 meter voorsprong. kathleen en ik hadden beslist haar te laten gaan, want het was ferm bergop, en hoopten dat ze ging stilvallen. dat gebeurde ook, tot we op 50 meter kwamen, dan versnelde ze. ik probeerde weg te gaan van kathleen, om zo naar marlene te lopen, maar enkele honderden meters verder was het net andersom, de benen sloegen toe, en kathleen liep zo van me weg. er zat niet anders op dan toe te geven dat beiden beter waren vandaag, je ziet, elke wedstrijd moet gelopen worden. in totaal verloor ik een kleine minuut op kathleen, en een dikke minuut op marlene. na mij zat ophelie helin op honderd meter, en dat de hele wedstrijd lang. kon dus niet veel vertragen. bij het loslopen waren de benen wel niet vermoeid, kon gerust een duurloopje beginnen. misschien dat mijn bloed ergens niet in orde is, of enkel een slechte dag. zal wel volgende week voor alle zekerheid eens bloed laten controleren, je weet maar nooit.

gelukkig staan er deze week 2 rustdagen op het programma, maar zondag mijn eerste 3 uur duurloop. tzal wel met de bende zijn, dus kan er veel gebabbeld worden. we zijn met 5 van de club die naar eindhoven trekken, dus kan er veel in groep getraind worden, en wat ook belangrijk is, we lopen allen hetzelfde tempo, op enkele minuten na dan toch.

zal wel nog eens posten hoe de trainingen verlopen, groetjes, patje, x

DSCN2743
DSCN2746
DSCN2741

DSCN2756

DSCN2760

11:55 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

niet mee inzitten Hey ,
Toch knap van je dat je bleef doorbijten echt wel! Het is zoals je zegt iedere dag is anders.Niet mee inzitten er komen nog veel mooie dagen voor u geloof me! Ik heb ook van die dagen dat het echt niet lukt.
Maar toch sterk in zo'n wedstrijd!
Proficiat van ons.
Lies en Davy , Geert en Carine

Gepost door: Lies | 17-08-08

Nie panikeren Je mag ook niet vergeten dat het een zeer lastig parcour is en de tijd is toch goed dus doe zo verder

Gepost door: Anita | 17-08-08

Zwaar.... .... tijdens je zware trainingen toch nog een goede wedstrijd lopen !!! Chapeau ....
Grtz Gwen.

Gepost door: Gwen | 19-08-08

Komkom patje, nie panikeren. Vittel nog in benen en zwaar getraind erna é. Toch goe gelopen é, doe zo verder. Je hoofddoel blijft de marathon é , de rest is ma bijzaak.Ik zou der toch nen bayleys op drinke ze meid.Btw weet jal wanneer da we kunne gaan eten? :-)

Gepost door: brunoke | 20-08-08

succes nog met uw voorberijding

Gepost door: Natalie | 25-08-08

Félicitation félicitation ta bien courir à péruwelz aussi au st Truiden lors de champ de semi marathon , bcp de chance encore continuer,ABDEL

bn chance au prochaine course

Gepost door: El hachimi | 19-09-08

De commentaren zijn gesloten.