03-08-08

dag 7 in vittel

de laatste dag was aangebroken, en we hadden het geluk dat we eens niet vroeg opmoesten, tegenover bijna al de anderen, want we hadden geen snelheid gehad de laatste training, dus moesten we niet loslopen voor de volgende snelheidstraining. wel hadden we het ongeluk dat we onze kamer moesten verlaten tegen 12 uur, de rest niet. gelukkig konden we de kamer van lien gebruiken, die zou zich bij papa martin installeren.

de training zelf verliep goed, we moesten vlot lopen, en kijken hoe onze hartslag opliep. we mochten zeker niets forceren. de beentjes waren bij het loslopen een beetje stram, maar dat verdween redelijk snel. de training bestond uit 7, 5 en 3 minuten rap, met hetzelfde ertussen. we begonnen met stef op kop, aan een tempo van 1.44 per ronde, wat eigenlijk een lachertje werd. de hartslag ging naar snelle duurloop tempo. de volgende 5 minuten werd gelopen aan 1.38 per toer, alles verliep prima. bij de laatste 3 had ik graag nog eens doorgegaan, stef liep op de eerste 400 1.28, toen nam ik over om uit te komen op 850 meter, dat is beter dan mijn verwachtingen. zat toen zelfs nog niet in het rood en de beentjes stribbelden niet tegen. dan nog wat losgelopen, en naar de douche.

na het middagmaal naar de lokale supermarkt getrokken om een voorraad sunny delight in te slaan, en nog wat koeken voor onderweg. er werd afgesproken om 14.30 voor de laatste duurloop, zodat we fris naar huis konden trekken. enkelen gingen zwemmen, zodat we met 6 het bos introkken voor een halfuurke.

dan voor de laatste keer gecontroleerd als we alles meehadden, de auto's volgeladen en de caravaan kon vertrekken richting belgie.

ik kan enkel alle aanwezige atleten en atletes bedanken voor de lol, de gesprekken, de steun, het koplopen, het samenblijven op duurlopen. in totaal heb ik deze week ruim 170 km, wat dan ook een record is. nu volgt er relatieve rust, om vanaf volgend weekend de marathon echt voor te bereiden.

ook eens trainer willy apart bedanken, voor de schema's van de afgelopen jaren, het luisteren naar mijn wensen qua wedstrijden, en ook voor het aanpassen van de stage, zodat er al eens een lange duurloop is geweest.

hierbij enkele sfeerfoto's, de rest kan je binnenkort bekijken op de site van kavr.

groetjes, patje,x

DSCN2630

DSCN2673
DSCN2637

DSCN2683

10:19 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Het zag er ... lastig, leuk , maar wel voldaan uit , kan maar goed uitlomen voor je Marathon debuut meid !! groetjes

Gepost door: Katrien | 04-08-08

photoshop Patje Stefaan....aan die eerste foto is er wel wat werk, als je weet wat dak bedoel.Als nu de rest v/d voorbereiding zo verder mag evalueren zit alles snor! dit weekje Vittel kunnen ze al niet meer afpakken....bedankt voor 't gezeldschap.X

Gepost door: martin | 04-08-08

Amai.... .... grote bende zeg. Zelfs mensen van de VAD waren er !!!!???
Gwen.

Gepost door: Gwen | 04-08-08

Terug thuis Daar ben ik ook blij mee zus dat de pijn verdween.En nu kunnen we er inderdaad weer invliegen op training.Zo te lezen was het wel een zware week daar in Vittel.

Gepost door: Anita | 04-08-08

goed getraind volgens mij is je voorbereiding voor je marathon al heel goed.Leuke bende trouwens daar in Vittel. Je had gevraagd mijn weblog te laten weten:
http:// tom-hoornaert.skynetblogs.be
succes met je wedstrijden en vooral je marathon, dat de inspanningen van de trainingen mogen lonen!!

Gepost door: Tom Hoornaert | 12-08-08

geweldig!!! Ik ga hiermee volledig in op Katrientje haar commentaar,geweldig bezig die zusjes!!!!

Gepost door: patrick aerts | 30-08-08

De commentaren zijn gesloten.