01-08-08

dag 6 in vittel

vandaag na het ontbijt stond mijn eerste aangepaste marathon-training op het programma, namelijk een duurloop van boven de 2 uur. wat een geluk bleek, want net vandaag besloten de weergoden om er na 5 dagen hitte er eens een natte dag van te maken. toen we samen met willy, martin, kristof en mijn ventje eraan begonnen, begon het te regenen, om de volgende 3 uur niet te stoppen. na 5 ronden, dat is 12,5 km, eens gestopt om iets te drinken en te eten, om erna door te gaan tot het einde. stef liep in totaal 20 km mee, en martin stopte aan 24, intussen waren willy en kristof versneld, zodat ik de laatste 3,5 km alleen mocht lopen.in totaal 27,5 km in een tijd van 2 uur 18. ben content, want na een zware week nog altijd goede benen hebben , had het niet echt verwacht.

deze middag was er maiskoek, nog nooit gegeten maar best lekker, met spinazie en hamburger. daarna een wel verdiende middagdutje gedaan, maar het weer was toch niet zo bijster goed. daarna met de hele meute opnieuw naar contrexville getrokken, waar de bende van vanmorgen samen losliep, nu slechts 3 rondjes, een heel verschil met vanmorgen. na het rek- en strekwerk gaan supporteren voor de rest, want zij kregen de heuveltraining voorgeschoteld. tot 8 keer toe mochten ze een helling op van 200 meter met een stijgingspercentage van 15 procent, geen gezever, maar niets voor marathonlopers, vandaar die lange duurloop vanmorgen.

als avondmaal een kippebil met patatjes en suikerbonen, daarna een korte behandeling bij martin, om nog een spelletje te spelen waarbij je een stad, naam, rivier, enz met een bepaalde letter moet zoeken. best leuk. morgen is de laatste dag, dus binnen 24 uur zijn we al terug thuis. het laatste verslag zal dus pas zondag verschijnen.

tot dan, patje, x

22:45 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.