01-08-08

dag 5 in vittel

vandaag stond de meest gevreesde training op het programma, de 800 's in het bos bij ons slaapcomplex. ze worden gelopen in 2 richtingen, eens met een helling omhoog, de volgende met dezelfde helling, maar dan omlaag. na wat loslopen en versnellingen begonnen we eraan, willy, martin, stef en steven, met dan nog louise en papa johan erbij, maar zij liepen 2 keer beide richtingen, de rest 3 keer. de eerste 2 waren nog wat aanpassen aan de bochtjes, de volgende passeerden razendsnel met telkens de hartslag net op of over de overslag. mag best tevreden zijn over deze training, door de hellingen en tempowissels is het bijna het begin van een crosswedstrijd.

als maaltijd kregen we dauphinois-patatjes met kotelet en bloemkool met broccoli, heel lekker. na wat rusten ons klaargemaakt voor een duurloopje aan het meer van contrexville, waar ik samen met ventje stef, willy en martin vier-en eenhalf toerke deed, in totaal 11 km. na wat strechen nog met martin en kristof een ijsje gaan eten op het terras, smaakte wel.

's avonds werd een tegenvaller, boontjes met worteltjes en kalkoenfilet, geen patatjes of pasta erbij. gelukkig werd dat opgevangen door de jaarlijkse drink, samen met enkelen kopen we dan wijn, fruitsap, chipkes, enz ..., en iedereen zit erbij tot alles op is, dat was al rond 23 uur gebeurd, daarna nog een beetje opgekuist, zodat we een halfuurtje later konden gaan slapen.

groetjes, patje.

22:29 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.