31-07-08

dag 4 in vittel

vroeg mogen opstaan vanmorgen, willy trakteerde ons op een ontbijtloopje van een halfuurtje, omdat er in de voormiddag een snelheidstraining op het programma stond. de hele bende bleef samen om te babbelen, enkel stef, louise, lien en roos deden iets minder, een twintig minuten.

na het ontbijt en een korte rustperiode naar de piste getrokken om de snelheid wat op te vijzelen, twee reeksen van 4 x 500, met 300 tussen. dit samen met stef en martin, om beurten trokken we de kop, met telkens een tijd rond de 1.48, tussen de reeksen mocht er worden losgelopen of gerust, iets drinken, ... de laatste 500 was eens doortrekken, stef trok tot 200, dit in 37, de rest werd tempo houden, om te eindigen in 1.35. daarna nog wat loslopen.

deze middag werd er ons spirelli met biefstuk en groentjes geserveerd, iedereen bleef nog wat zitten, enkelen genoten nog van een koffietje. wij niet, na het eten ons klaargemaakt voor een midagje rust, we trokken dit jaar naar epinal, een stad op 50 km van vittel, om eens te shoppen, mijn favoriet tijdverdrijf. na wat zoeken de winkelstraten gevonden, wel was er daar weinig volk te bespeuren. de winkeltjes zijn natuurlijk typisch frans, veel kleine boetiekjes. zijn ons dan aan de basiliek op een terassje gaan placeren, voor de jaarlijkse baileys en ricard, die ook nu weer smaakte. omstreeks 18 uur terug op post, om een halfuur later de schoentjes aan te binden voor een laatste duurloopje van de dag, een halfuurtje joggen met kristof, martin en het ventje.

na de korte, koude douche was het rijst met eieren en courgette, een beetje een rare combinatie, maar het smaakte wel. dan nog naar buiten getrokken, waar het door een korte plensbui goed vertoeven was, de temperatuur was gezakt. nog een korte wandeling gemaakt, nog wat nagepraat met een deel van de bende, en dan rond 22 uur naar de kamer getrokken, om nog wat tv te kijken.

tot morgen, patje,x

09:11 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Het is aangenaam om iedere dag iets te kunnen lezen op je blog. Op die manier blijven we toch een beetje op de hoogte van wat er gebeurt in Vittel. Train naarstig en doe de groeten aan iedereen. Hier is het drukkend warm (33°)

Gepost door: Mieke | 31-07-08

De commentaren zijn gesloten.