30-07-08

dag 3 in vittel

vandaag opnieuw hetzelfde concept, in de morgen een duurloopke, in de middag snelheid op de piste. omstreeks 10.30 vertrokken voor een uurtje in het bos, gelegen achter onze verblijfplaats. het is een golvend parcours, waardoor de hartslag bij het omhoog lopen wel 10 slagen oploopt, maar daarna kan je rustig recuperen bij het dalen. dit was samen met mijn ventje, die 50 minuten meeliep, en met willy en martin.

op het menu stond er macaroni met schorseneren en een soort stoofvlees, en een dessertje ontbrak ook niet. daarna wat gerust op bed, ben zelfs in slaap gevallen. gelukkig werd ik op tijd gewekt door stef, zodat we mooi op tijd waren voor de tweede training van de dag.

die werd zoals steeds ingezet door een opwarming, gevolgd door enkele nieuwe strechoefeningskes op het gras, en de nodige deboules. de training zelf was 2000-1200-2000, een beetje het langere werk. afspraak was om per toer 1.36 te lopen, dit is aan 15 per uur. ventje stef nam altijd de eerste 3 ronden voor zijn rekening, omdat we dan zeker zijn dat het tempo juist zal zijn. dan nam ik of martin over voor de rest. enkel de laatste 2000 werd er aan een hoger tempo gelopen, eerst opnieuw trok mijn ventje de eerste 3 ronden, we zaten dan al 10 sec voor op schema, om te eindigen op 17 sec voorsprong. het was wel warm, maar door het tragere tempo was het best te doen, ons kleurtje is na 3 dagen al bruiner, wat wil je bij zo'n weertje.

na de verkwikkende douche volgde patatjes met vis en wortelpuree, met een saromapudding als dessert, gevolgd door een koffietje. daarna nog met de bende naar buiten getrokken tot rond 22 uur. dan nog een beetje de beelden van de meeting in monaco bekeken, en dan de oogjes dicht gedaan, want om 6.30 stond de wekker geprogrammeerd, er staat voor morgen een ochtenduurloopje van een half uur op het schema.

see ya, patje,x

09:32 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.