29-07-08

dag 2 in vittel

omstreeks 7.30 opgestaan om ons klaar te maken voor het ontbijt, kopje koffie met stokbrood en beleg, croissantje erbij, fruitsap, alles wat een ontbijt moet hebben. dan onze inkopen gaan doen in de lokale supermarkt, brood en zalm voor stef zijn tussendoortjes, chocolade voor mij en dan nog sunny delight, omdat je bij ons dat niet kan vinden, maar die sparen we voor thuis.

omstreeks 10.30 was er afgesproken om met een select groepje te gaan duurlopen in contrexville, waar er een meer ligt met een licht golvend parcours van 2,5 km. liep er eerst 2 toerkes met het ventje en marnix, waarna stef afhaakte en zijn eigen tempo liep. marnix liep met me verder, waardoor ik slechts mijn vijfde en laatste ronde alleen moest lopen. in totaal dus 12,5 km.

eens gedoucht was het lunchtijd, er was patatjes met hamburger en suikerboontjes, best wel lekker en licht, er zijn nooit geen zware sausen of room bij de gerechten. daarna naar buiten getrokken om bij de bende te zitten in de zon, maar na verloop toch maar verhuisd naar de schaduw, het werd toch wel weer warm.

om 16.30 terug de loopkleertjes aangetrokken voor de intervaltraining, op het programma loslopen en de gevreesde rek- en strekoefeningen, met positie's die als loper meer blessures kunnen veroorzaken dan goed doen, maar toch proberen we ook die oefeningen tot een goed einde te brengen. dan de snelheid, 600-1000-1500-1000-600, opnieuw tot aan de overslag. de eerste haas werd martin, maar vanaf de 1000 nam mijn ventje de eerste 400 voor zich, die telkens in precies 1.30 werd gelopen, daarna namen ofwel steven, martin of ik het commando over, telkens kijkend naar onze hartslag. enkel op de 1500 ging ik twee slagen te hoog, maar bij een temperatuur van 30 graden geen verrassing. alles prima kunnen afwerken, en ook het loslopen ging vlot. de mannen van as monaco hadden opnieuw alles in de gaten, en keken bewonderingswaardig naar onze treintjes die passeerden.

dan nog een frisse douche, rijst met cordon-bleu en groentenkrans, en naar de ontspanningsruimte getrokken voor een partijtje pool, maar door de warmte snel naar buiten getrokken om af te koelen, waar we tot tegen tienen zaten. dan op de kamer nog eens de tv aangezet, en na wat zappen besloten om te slapen, want de trainingen zullen worden opgedreven.

alvast tot de volgende, patje,x

09:53 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

trainen Veel trainplezier alginter!! En geniet ook maar van het mooie weer!

Gepost door: sandra | 29-07-08

De commentaren zijn gesloten.